У Лондоні на Лестер-сквер дівчинка і жінка отримали ножові поранення

У Лондоні напали на жінку та дитину / slovoidilo.ua

На момент нападу кілька поліцейських перебували поруч, тому вони змогли швидко прибути на місце події.

У Лондоні на Лестер-сквер 11-річна дівчинка та 34-річна жінка дістали ножові поранення. Чоловіка, який вчинив напад, затримали та взяли під варту.  

Про це повідомило видання BBC News.

 Працівник сусіднього магазину розповів, що він почув крик і кинувся на нападника, забравши у нього ніж.

“Чесно кажучи, це жахливо. Я ніколи раніше нічого подібного не бачив. Вчиняти так з дитиною — це жахливо”, — сказав він.

Парамедики, що прибули на місце, надали першу допомогу постраждалим і доправили їх до травматологічного центру. Дівчинка потребує госпіталізації, але її травми не загрожують життю. Травми жінки менш серйозні. Поліція наразі не має припущень про можливу терористичну мотивацію нападу.

Лестер-сквер розташований у центрі жвавого лондонського району Сохо, який славиться великою кількістю кінотеатрів, магазинів, барів і розважальних закладів. Це популярне місце для туристів.

Напад стався під час протестів, які переросли в заворушення по всій Великій Британії. Протести почалися після озброєного нападу на танцювальний клас у Саутпорті.

Нагадаємо, у Саутпорті, неподалік від Ліверпуля, стався напад на дитячий танцювальний клуб. Внаслідок цього дві дівчинки загинули на місці, а ще одна померла в лікарні. П’ятеро дітей перебувають у критичному стані. Двоє дорослих, які намагалися захистити дітей, також серйозно поранені. 17-річного підозрюваного затримали. Поліція не вважає напад терористичним і припускає, що нападник діяв самостійно.

  • Читайте також:
  • Залужний розпочав роботу на посаді посла у Британії — що відомо
  • Чоловік з самурайським мечем напав на людей і вбив підлітка: що відомо
  • Чоловік на автівці протаранив ворота Букінгемського палацу – подробиці
 

 
 
 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *