Дебати Гарріс та Трампа: віцепрезидентка піде тільки на телеканал ABC – 1+1, новини ТСН

Камала Гарріс під на дебати на канал ABC / Фото: Associated Press

Дебати на каналі ABC були погоджені заздалегідь, тому Гарріс не збирається змінювати майданчик.

Віцепрезидентка Сполучених Штатів Камала Гарріс обовʼязково буде брати участь у дебатах на телеканалі ABC News 10 вересня, які раніше були узгоджені з командою кандидата у президенти від республіканців Дональда Трампа.

Про це повідомляє CNN.

У повідомленні вказується, що ABC News готовий надати ефірний час кожному з кандидатів. Гарріс має намір взяти участь у дебатах, навіть якщо Трамп на них не зʼявиться.

В свою чергу Дональд Трамп напередодні заявив, що буде брати участь у дебатах на близькому до республіканців каналі Fox News 4 вересня, а на ABC не прийде, оскільки договорів був з Джо Байденом, а не з кабалою Гарріс.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що пропозицію кандидата у президенти від Республіканської партії Дональда Трампа щодо дебатів, які модеруватиме телеканал Fox News, у команді його конкурентки на виборах Камали Гарріс вважають неприйнятною.

Крім того, ми раніше інформували, що кандидат на президентське крісло в США республіканець Дональд Трамп погодився на пропозицію Fox News провести дебати з Камалою Харріс, яка висунулася від Демократичної партії. Публічна дискусія між політиками запланована на 4 вересня.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *