Росія запускала “Шахеди” та обстрілювала балістикою: ППО відпрацювала цілі

Росія запускала “Шахеди” та обстрілювала балістикою: ППО відпрацювала цілі Ірина Чеботнікова

Тривога / 24 КаналБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:431x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Пізно ввечері 31 липня та вночі 1 серпня росіяни атакували різні регіони України. 24 Канал збирає, що відомо про це.

  • 1 Окупанти пускали балістику
  • 2 Де летіли “Шахеди”

Раніше пролунали вибухи в Дніпрі та передмісті. Повітряні сили написали про загрозу балістики, а монітори припустили, що це міг бути “Іскандер”.

Окупанти пускали балістику

Згодом тривога розширилася та пролунала вже у Києві.

Загроза застосування балістичного озброєння з півдня! Не ігноруйте сигнали повітряної тривоги!
– написали Повітряні сили близько півночі.

За хвилину там закликали пройти в укриття криворожців. А о 00:14 повідомили, що є загроза застосування балістичного озброєння для Київської і Чернігівської областей.

Деякі моніторингові канали вказали, що на Київ летіла ракета, проте офіційної інформації про це нема. Іще мовилося про вибухи на Миколаївщині та Харківщині.

Тривога охопила більшість областей, окрім Житомирської, Вінницької та всього Заходу України. Відбої почалися близько 00:35 із Києва, о 00:37 Повітряні сили написали про відбій загрози по балістиці. Втім, існує небезпека від дронів-камікадзе.

Де летіли “Шахеди”

Ворог запустив їх ще наприкінці доби 31 липня. Повітряні сили інформували про небезпеку для Херсонської області. Ударні безпілотники тримали курс на Миколаївщину.

Згодом стало відомо, що дрони-камікадзе запустили й з північного напрямку, через Сумську та Чернігівську області. Вони летіли у бік Київщини, куди, зрештою, долетіли.

О 03:33 Київська ОВА повідомила: “Зафіксовано рух ворожих БпЛА! У регіоні працюють сили ППО”. Майже одразу після цього оголосили відбій тривоги в усіх областях та відбій загрози дронів.

Але у Київській області тривога пролунала знову – виявили недобитий дрон. Для його подолання знадобилося ще кілька хвилин, і тоді вже відбій оголосили остаточно.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *