Інциденти у Росії – прокурор-гвалтівник попросився на СВО

Прокурор з РФ, який проситься на "СВО"

Наразі фігурант перебуває під слідством.

Високопоставлений прокурор із Північної Осетії попросив відправити його на “СВО”. Його звинувачують у зґвалтуванні підлеглої.

Про це повідомляє BAZA.

Подробиці

Відомо, що заступник керівника відділу процесуального контролю Григорій Авакян перебуває під слідством, його звинувачують у зґвалтуванні. За даними джерел видання, чоловік захотів підписати контракт із Міноборони. 24 липня він направив до слідчого комітету клопотання з проханням відправити його на “СВО”. Авакян уже пройшов військово-лікарську комісію.

“На початку липня його підлегла Марія (ім'я змінено) звинуватила Авакяна у зґвалтуванні. За словами дівчини, чоловік підмішав їй сильнодіючу речовину і годину ґвалтував у будівлі прокуратури. Після цього він нібито пропонував їй гроші, щоб “зам'яти” справу. Марія все ж таки написала заяву про зґвалтування. Того ж дня Авакян звільнився з прокуратури за власним бажанням”, – зазначається у повідомленні.

За словами дівчини, коли розпочалося слідство, запис відеоспостереження з кабінету, де стався напад, зник. А потім там взагалі починався плановий ремонт, який міг знищити всі докази. Щоправда, постраждала проти того, щоб Авакян пішов на “СВО”. Вона вважає, що у такий спосіб прокурор хоче уникнути кримінальної відповідальності.

Нагадаємо, один із найближчих соратників російського диктатора Володимира Путіна та заступник міністра оборони РФ отримав підозру. Йдеться про Юнуса-Бека Євкурова та секретаря державної ради Росії Олексія Дюміна.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *