У Росії пенсіонера жорстоко побили через лимонад і ковбасну нарізку: відео

Невідомий у Росії побив пенсіонера заради того, щоб відібрати в нього продукти.

У російському місті Пермь грабіжник у під'їзді житлового будинку жорстоко побив пенсіонера через ковбасну нарізку і пляшку лимонаду.

Про це повідомляє російський Telegram-канал Baza.

“83-річний пенсіонер піднімався до ліфта, коли ззаду до нього підійшов чоловік. Спочатку він просто спробував вирвати пакет із рук дідуся, а коли той не віддав – вдарив його в щелепу. Старий повалився в ліфт, а неадекват продовжив тягнути пакети і бити дідуся. Здобиччю грабіжника стали пляшка лимонаду і якась нарізка”, – пише видання.

Те, що трапилося, зафіксовано камерою зовнішнього спостереження, встановленою в під'їзді будинку. На відео, яке оприлюднили росЗМІ, зафіксовано, як пенсіонер піднімається сходами з пакетом, у якому, як пізніше виявилося, продукти харчування. Видно, що літній людині важко йти – він пересувається дуже повільно, тримаючись за перила. У під'їзд за ним входить молодий чоловік і, коли жертва викликає ліфт, намагається відібрати пакет.

Отримавши несподіваний опір (пенсіонер намагається втримати продукти), грабіжник із силою б'є старого кулаком в обличчя. Через удар потерпілий падає, пакет рветься, і їжа вивалюється на підлогу. Зловмисник продовжує бити пенсіонера ногами і підбирає продукти.

Здобиччю грабіжника стала пляшка лимонаду, нарізка і фрукти. Також зафіксовано, як зловмисник виходить на вулицю з частиною продуктів, але потім повертається і підбирає з підлоги щось іще. При цьому він знову б'є ногою безпорадного старого.

“Після події старий із донькою поїхав до лікарні – у нього діагностували забій і розсічення щелепи. Від госпіталізації чоловік відмовився. Нападника вже затримано”, – повідомили у Baza.

У Росії пенсіонера побили через лимонад і ковбасну нарізку: відео

Нагадаємо, у Курській області РФ військовослужбовці розстріляли легковик, в якому перебували цивільні люди. 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *