Комбриг 80-ї бригади прокоментував власне звільнення та подякував українцям

Комбриг 80-ї бригади прокоментував власне звільнення та подякував українцям Поліна БуяноваОсновні тези

  • Комбриг 80-ї бригади висловив вдячність українцям за підтримку та визнав потужний потенціал своєї бригади.
  • Командир також подякував підлеглим, волонтерам, меценатам, представникам органів влади та журналістам, які були поруч.
  • Раніше командування ДШВ підтвердило, що Ішкулов буде призначений на вищу посаду після звільнення з посади комбрига.

Комбриг 80-ї бригади відреагував на звільнення / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:451x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Командир 80-ї окремої десантно-штурмової Галицької бригади подякував своїм підлеглим за службу. Еміль Ішкулов опублікував допис на тлі повідомлень про його звільнення.

За словами Ішкулова, бригада, яку він очолював, має потужний потенціал з найкращих командирів, офіцерів, сержантів та солдат. 80-та бригада понад 10 років, з першого дня війни викликає жах і страх у росіян.

Комбриг 80-ї бригади відреагував на звільнення

Еміль Ішкулов подякував волонтерам, меценатам, небайдужим українцям, представникам органів влади та журналістам – “всім тим, хто весь час були поруч”.

За 1 рік і 7 місяців служби в колективі “Сталевих Галицьких Левів” були різні моменти – були досягнення, успіхи, були звичайно й втрати. Але я надзвичайно гордий, що був командиром потужної, славетної 80 ОДШБр!
– написав він.

Військовий також висловив сподівання, що 80 ОДШБр і надалі буде “одним злагодженим і потужним колективом”.

Дякую всім за службу. Мав за честь,
– підсумував Ішкулов.

Важливо! У командуванні також ДШВ відреагували на чутки щодо звільнення з посади комбрига полковника Еміля Ішкулова. Там заявили, що рішенням військового керівництва, Ішкулова буде призначено на вищу посаду.

Раніше бійці 80-ї бригади виступили проти звільнення комбрига Ішкулова. За їх словами, ймовірною причиною звільнення могло бути те, що Ішкулов виступив проти завдання, на яке у бригади не вистачило б сил.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *