Дуров заявив, що має 100 дітей у 12 країнах світу

Дуров розповів про донорство / Фото: vk.com/durov

15 років тому відомий бізнесмен став донором сперми.

Засновник соцмереж VK та Telegram, мільярдер Павло Дуров зробив несподіване визнання: виявляється, він є біологічним батьком понад 100 дітей у 12 країнах світу.

Про це він написав у своїй соціальній мережі.

Бізнесмен розповів, що 15 років тому його друг попросив здати сперму в клініці, оскільки вони з дружиною не могли мати дітей через проблеми з фертильністю. Спочатку бізнесмен сприйняв це як жарт, але пізніше зрозумів, що друг був абсолютно серйозний.

“Начальник клініки сказав, що “високоякісного донорського матеріалу” не вистачає і що мій громадянський обов'язок — здати більше сперми, щоб допомогти анонімно більшій кількості пар. Це звучало досить шалено, щоб змусити мене підписатися на донорство сперми”, — розповів він.

Дуров зазначив, що цього року з'ясувалося, що його “благодійна діяльність” допомогла понад сто пар у 12 країнах завести дітей. Ба більше, навіть за багато років після того, як він перестав бути донором, його заморожена сперма все ще доступна в одній із клінік ЕКЗ для анонімного використання сім'ями, які хочуть мати дітей.

“Тепер я планую опублікувати інформацію про свою ДНК, щоб моїм біологічним дітям було легше знайти одне одного. Звісно, є ризики, але я не шкодую, що став донором. Нестача здорової сперми стає все серйознішою проблемою в усьому світі, і я пишаюся тим, що зробив свій внесок у її вирішення”, — сказав він.

Нагадаємо, мільярдер Павло Дуров заявив, що розуміє українську мову та продовжує її вивчати. Він розповідав, що родина його матері походить з України.

Читайте також: 

Засновник “ВКонтакте” і Telegram Дуров попросив Forbes не називати його російським бізнесменом

Засновник Telegram Павло Дуров став громадянином Франції

Абрамович вклав гроші в Telegram Павла Дурова – ЗМІ

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *