Військова допомога для України: Австралія оголосила про найбільший пакет підтримки

Військова допомога для України: Австралія оголосила про найбільший пакет підтримки Катерина ДобровольськаОсновні тези

  • Австралія надає Україні рекордний пакет військової допомоги в розмірі 250 мільйонів доларів.
  • Підтримка передбачає керовані ракети, зброю протиповітряної оборони, протитанкову зброю, боєприпаси та взуття.
  • Австралія також відправить 700 осіб персоналу для навчання та допомоги у сфері безпеки в межах нової місії НАТО в Україні.

Австралія надасть військову допомогу Україні / Unsplash

Австралійський уряд ухвалив рішення надати Україні додаткові кошти на військову підтримку. Це буде найбільший внесок Австралії з початку повномасштабного вторгнення Росії в Україну.

Що передбачатиме пакет військової допомоги

Уряд Австралії планує надати Україні додаткові 250 мільйонів доларів військової допомоги, що стане найбільшою підтримкою з боку Австралії з моменту російського вторгнення в Україну.

Повідомляється, що австралійський військовий пакет передбачає керовані ракети, ракети протиповітряної оборони, протитанкову зброю, боєприпаси та партію взуття.

Уряд Австралії має намір надати Україні ще 250 мільйонів доларів військової підтримки – це найбільший внесок у військові дії з моменту вторгнення Росії,
– ідеться в повідомленні.

Австралія також виділить “невелику кількість” персоналу для нової місії НАТО в Україні – 700 осіб для навчання та надання допомоги у сфері безпеки.

Цікаво! За інформацією австралійського уряду, загальний обсяг підтримки з боку Австралії становить 1,3 мільярда доларів, із яких 1,1 мільярда призначено для українських військових.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *