У ДПСУ розповіли про ситуацію в Сумській області на кордоні з Білоруссю

У ДПСУ розповіли про ситуацію в Сумській області на кордоні з Білоруссю Вікторія Кульженко

Ситуація на кордоні з Білоруссю / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:411x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

На початку повномасштабного вторгнення Білорусь постійно нагнітала ситуацію та погрожувала теж піти у наступ. У ДПСУ розповіли про ситуацію на кордоні з Білоруссю в Сумській області.

Речник ДПСУ Андрій Демченко у етері телемарафону розповів, що наразі не фіксують збільшення угруповання ворожих військ біля кордону з Білоруссю або з боку Сумщини. За його словами, суттєвої загрози немає.

Регіон постійно страждає від обстрілів

Демченко пояснив, що ситуація на кордоні із Білоруссю залишається незмінною, але потрібно не втрачати пильність та бути готовими до будь-яких ситуацій.

Якихось дій, які б Росія могла вчиняти щодо розгортання або розширення зони активних бойових дій у напрямку Сумської області, на даний момент ми не фіксуємо,
– сказав речник.

Водночас Чернігівщина, Сумщина та Харківщина постійно перебувають під ворожими обстрілами. За словами Демченка, на півночі більшість обстрілів припадає на Сумщину.

Там ворог використовує й артилерію, і авіацію, а також ударні дрони для того, щоб здійснювати удари по території України. Значна кількість цих атак припадає саме на населені пункти.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *