Зінченко пояснив, чому показав язика доньці Фаріон

Зінченко пояснив, чому показав язика доньці Фаріон Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • 26 липня у Львові обирали запобіжний захід підозрюваному у вбивстві Фаріон.
  • Підозрюваний показав язика доньці Фаріон під час судового засідання.
  • Зінченко пояснив, що показав язика лише задля того, щоб продемонструвати його наявність.

Зінченко прокоментував свою реакцію на слова доньки Фаріон / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:341x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

26 липня у Львові відбулося засідання у справі щодо вбивства Ірини Фаріон. 18-річному підозрюваному обирали запобіжний захід.

У суді донька мовознавиці Софія Семчишин намагалася випитати у хлопця, чому він пішов на злочин. Підозрюваний показав жінці язика, у такий спосіб з посмішкою відповівши на її питання “проковтнув язик?”.

Зінченко прокоментував свою реакцію на слова доньки Фаріон

Після того, як засідання завершилося і суддя призначив юнаку запобіжний захід у вигляді 2 місяців під вартою без права внесення застави, журналісти попросили затриманого пояснити свою негативну реакцію на слова дочки Фаріон.

Зінченко сказав, що це не була негативна реакція. Хлопець зазначив, що жінка спитала, в нього чи він проковтнув язика. Тоді підозрюваний вирішив продемонструвати на практиці, що язик в нього при собі.

До слова, Зінченко заперечив, що вбив ексдепутатку. Також, відповідаючи на запитання журналістів, він сказав, що не знає, як ставиться до Фаріон.

Відмовився коментувати підозрюваний й ставлення до неонацистських рухів. Водночас зазначив, що негативно ставиться до Путіна і його режиму.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *