Батько підозрюваного у вбивстві Фаріон заявив, що в сина не було мотивів

Батько підозрюваного у вбивстві Фаріон заявив, що в сина не було мотивів Анастасія КушпітОсновні тези

  • Батько підозрюваного у вбивстві Фаріон вважає, що у сина не було мотивів для вбивства та він був патріотом.
  • Поліція не розкриває особу затриманого, але журналісти ідентифікували його як В’ячеслава Зінченка, якого сусіди описують як порядного.
  • Зінченко мав радикальні ультраправі погляди й був підписаний на ультраправі пабліки з антисемітськими та расистськими коментарями.
  • У січні цього року підозрюваний згадував про російське неонацистське угрупування NS/WP, яке взяло на себе відповідальність за вбивство Ірини Фаріон.

Батько підозрюваного у вбивстві Фаріон прокоментував затримання сина / Нацполіція

Журналістам вдалося поспілкуватися із батьком підозрюваного у вбивстві Фаріон. Чоловік стверджує, що мотивів вбивства у його сина бути не могло.

Батько затриманого служить в ЗСУ і сказав, що дізнався про ситуацію від дружини.

Батько вважає, що у його сина не було мотивів для вбивства Фаріон

Чоловік розповів, що свого сина він не бачив давно, однак регулярно спілкувався з ним телефоном.

Мотивів для убивства Фаріон не було, він не мав ніяких українофобських поглядів, він патріот. Навпаки: він закінчив курси керування БПЛА, щоб долучитися до українського війська, займався футболом,
– стверджує чоловік.

З матір’ю затриманого журналістам поки не вдалося поспілкуватися не вдалося, тому що її телефон вимкнений.

  • Нагадаємо, раніше Ігор Клименко повідомив, що у слідства є достатньо доказів стверджувати, що саме затриманий стріляв у мовознавиці. Водночас правоохоронці схиляються до думки, що стрілець – лише виконавець.
  • Поліція не розкриває особу затриманого, однак журналісти з’ясували, що мовиться про В’ячеслава Зінченка. Він дійсно грав у футбольній команді МДЮСШ U-19 і брав участь в благодійних матчах. Також сусіди розповідають, що він “жив із мамою і був порядним”.
  • При цьому також з’ясувалося, що підозрюваний мав радикальні ультраправі погляди – він був підписаний на численні ультраправі пабліки, зокрема і російські. Юнак залишав там антисемітські та расистські коментарі.
  • Також в січні цього року В’ячеслав згадував про російське неонацистське угрупування NS/WP (National-Socialism / White Power), яке взяло на себе відповідальність за вбивство Ірини Фаріон.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *