Вперше у світі авіакомпанія дозволила жінкам не сідати поряд із чоловіками – ТСН, новини 1+1

Жінка в салоні літака / Фото: Getty Images

IndiGo висловилася про мету своєї нової політики.

Бюджетна авіакомпанія Індії стала першою у світі, яка дозволила жінкам-мандрівницям не сидіти поряд із чоловіками на рейсах.

Про це повідомляє LADbible.

Авіаперевізник IndiGo, який буде представлено у серпні цього року, надасть жінкам можливість бачити, де сидять в салоні інші жінки, що дасть можливість сидіти окремо від чоловіків. Їхні місця відображатимуться рожевим кольором. Водночас чоловіки не зможуть бачити стать пасажира, який сидить поруч із ними, а зможуть лише бачити, які місця є.

У заяві представника авіакомпанії IndiGo пояснюється, що ця зміна дозволить пасажиркам подорожувати “комфортніше”.

“IndiGo з гордістю оголошує про впровадження нової функції, мета якої — зробити подорож комфортнішою для наших пасажирок. Це було введено в основу дослідження ринку і зараз перебуває в пілотному режимі відповідно до нашого ідеалу #GirlPower, — сказав представник у заяві. — Ця функція забезпечує видимість місць, заброньованих жінками лише під час онлайн-реєстрації. Вона спеціально розроблена для PNR з жінками – як самотужки, так і в межах сімейних бронювань. Ми прагнемо надати всім нашим пасажирам безпрецедентні враження від подорожей, і ця нова функція — лише один із багатьох кроків, які ми робимо для досягнення цієї мети”.

Спочатку ця зміна буде введена на експериментальній основі, а потім буде розгорнута у всій авіакомпанії.

Цей крок є хорошим наміром з боку IndiGo: дослідження, проведене ФБР 2022 року, показало, що більшість злочинців, винних у сексуальному насильстві чи домаганнях на рейсах, є чоловіками.

Це рішення активно обговорюється в Інтернеті:

  • Що, якщо чоловік скористається цією функцією, щоб сісти поряд із жінкою. Натомість автоматично призначить місце поряд із жінкою, якщо вона подорожує одна
  • Так, це, по суті, визнання того, наскільки поширене серед чоловіків бути моторошними всюди. Соромно
  • Боже, це такі хороші новини. Я завжди мандрую одна, і минулого разу мої враження були жахливими

Нагадаємо, стюардеса тримала зламані двері в літаку протягом усього 16-годинного польоту. Двері зламалися лише за три хвилини після вильоту з Гонконгу до Нью-Йорка.

Викупити ціле купе, щоб їхати в поїзді з твариною. Чи справедливі такі правила залізниці?

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *