Графіки відключень світла у частині областей скасували до вечора

Графіки відключень світла у частині областей скасували до вечора Ярослав ПогончукОсновні тези

  • Укренерго скасувало графіки відключень світла до 16:00, за винятком однієї області.
  • Графіки погодинних відключень світла в Україні скасовано до 16:00; в Одещині діятимуть до 18:00.

В Україні скасували графіки відключень світла / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:381x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Укренерго скасувало графіки відключень світла для деяких областей до 18:00. В інших регіонах з 16:00 відключатимуть одну чергу.

Нагадаємо, що учора в ДТЕК заявили про те, що компанія планує повернути більшість втраченої генерації вже цього року. Відновлення обсягу генерації відбудеться за кошти компанії та старого обладнання з Європи.

Як діятимуть графіки відключень 24 липня

В Укренерго повідомили, що з 16:00 до кінця доби 24 липня у значній частині регіонів буде застосовуватись одна черга відключення. Зокрема, йдеться про Київ, Київську, Житомирську, Чернігівську, Черкаську, Дніпропетровську, Донецьку, Кіровоградську, Запорізьку, Харківську, Сумську, Полтавську, Вінницьку, Хмельницьку області.

У решті регіонів – без відключень до 18:00,
– додали там.

До слова, верховний представник Євросоюзу з питань закордонних справ Жозеп Боррель розповів, що наразі зруйновано 70% енергетичної системи України. Він закликав держав-членів ЄС не допустити повного руйнування та допомогти у відновленні генерації електроенергії.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *