Військовий приїхав у відпустку в Карпати, але його відвезли до ТЦК: дружина розповіла деталі

Військовий приїхав у відпустку в Карпати, але його відвезли до ТЦК: дружина розповіла деталі Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Військовий Владислав разом з дружиною поїхав у відпустку в Карпати, але його затримали прикордонники та тримали у ТЦК протягом 8 годин.
  • Дружина розповіла про зіпсовану відпустку у мережі. Журналістка і дружина військового Олеся Котубей-Геруцька наголосила, що це друга й крайня відпустка Владислава цього року.
  • Державна прикордонна служба пояснила, що через обмеження на перебування туристів у прикордонній зоні прикордонники ретельно перевіряють усіх військовозобов’язаних.

Військовий приїхав у відпустку в Карпати, але його затримали / Колаж 24 Каналу

Військовий Владислав разом з дружиною поїхав у відпустку в Карпати. Однак на одній зі станцій на Закарпатті чоловіка затримали прикордонники та відвезли до ТЦК, де тримали близько 8 годин.

Інцидент вже прокоментували у Державній прикордонній службі. Там наголосили, що в прикордонній зоні розширилися обмеження на перебування туристів, а тому прикордонники ретельно перевіряють усіх військовозобов’язаних на цій території, передає 24 Канал.

Дружина розповіла про зіпсовану відпустку

Дружина військового, журналістка Олеся Котубей-Геруцька у мережі розповіла деталі затримання. За її словами, о 09:30 на платформі села Кваси Закарпатської області військовослужбовця Владислава зупинили правоохоронці та прикордонники, щоб перевірити документи. Чоловік показав УБД, дозвіл на відпустку, а також пояснив, що подружжя не планує підійматися у прикордонну зону, де нині необхідно попередньо реєструватися.

Втім, прикордонники та правоохоронці заявили, що військовий зобов’язаний проїхати з ними у село Ділове, що за 36 кілометрів від села Кваси. Владислава забрали у відділ прикордонної служби, а його дружині Олесі довелося чекати чоловіка біля місцевого Будинку культури, оскільки її до відділу не пропустили.

Дружина чекала близько 5 годин, а потім дізналася що Владислава вже вивезли з Ділового. Чоловік зателефонував Олесі й повідомив, що його “кудись везуть”. Оскільки чоловіка затримали з незрозумілих причин, то дружина також зв’язалася з його командуванням. З їхньою допомогою Олеся дізналася, що чоловіка доставили до Хустського ТЦК, що за 70 кілометрів від Ділового, куди подружжя привезли з Квасів.

Військового відпустили лише під вечір, близько о 18-й години. Подружжя не повернули ні до села Квасів, ні до Ділового, а лише підвезли до селища Солотвино.

Олеся у мережі наголосила, що це друга й крайня відпустка Владислава цього року. Дружина дуже засмучена, адже “перевірка” повністю зіпсувала відпочинок.

Дружина військового розповіла, як його затримали в Карпатах / Скриншоти з інстаграм-сторінки lesia_cat_killer

Водночас речниця Мукачівського прикордонного загону Леся Федорова у коментарі hromadske заявила, що в прикордонній зоні розширилися обмеження на перебування туристів, тому “співробітники ДПСУ ретельно й толерантно перевіряють усіх військовозобов’язаних, які перебувають у прикордонній зоні”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *