У Хорватії в будинку для людей похилого віку застрелили 5 людей

Місце інциденту. Фото: HTV/HRT

Вбивцею пенсіонерів був відставний військовий поліцейський.

У хорватському Даруварі колишній поліцейський убив шестеро пенсіонерів у будинку для людей похилого віку, ще кілька отримали поранення.

Про це повідомляє видання Vijesti.

Близько 11 години ранку нападник з вогнепальною зброєю увійшов до будинку для літніх людей і почав стріляти. П'ятеро людей загинули на місці, точну кількість поранених поки не встановлено. Нападник спробував втекти, але був затриманий у найближчому ресторані.

Міністр внутрішніх справ Хорватії Давор Божинович у Facebook написав, що ведеться розслідування, щоб встановити всі обставини цієї події. Про всі подальші подробиці громадськість буде вчасно поінформована

Президент Республіки Зоран Міланович висловив співчуття сім'ям загиблих у Будинку людей похилого віку та немічних у Даруварі.

Своєю чергою мер Дарувара Дамір Лненічек повідомив, що злочинець родом із Доні Дарувара, і що все місто та околиці перебувають у шоці. Він додав, що важко зрозуміти, що спричинило цю трагедію.

Видання Index повідомило, що нападник — 51-річний колишній поліцейський Крешімір Пахокі, чия мати жила в будинку для людей похилого віку. Вона загинула під час розстрілу, а також охоронці та працівники закладу.

Що відомо про стрільця

Пахокі — офіцер військової поліції у відставці, нагороджений Меморіалом подяки вітчизні 1996 року за визначну службу. Після нападу з вогнепальною зброєю він спробував втекти, але його затримали поліція біля кафе.

Нагадаємо, психологиня Лейла Гасанова розповідала, як допомогти літнім людям впоратися із тривожністю під час воєнних дій.

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *