Вбивця Фаріон ще на волі: ВО “Свобода” обіцяє грошову винагороду за інформацію про стрільця

Вбивця Фаріон ще на волі: ВО “Свобода” обіцяє грошову винагороду за інформацію про стрільця Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • Американський осередок ВО “Свобода” пропонує 10 тисяч доларів винагороди за інформацію про вбивцю Ірини Фаріон.
  • Раніше поліція оприлюднила фото ймовірного вбивці та відео з ним.
  • Мовознавицю було вбито 19 липня. Пошуки стрільця ще тривають.

“Свобода” обіцяє грошову винагороду тому, хто допоможе піймати вбивцю Фаріон / Колаж 24 Каналу

Пошуки вбивці Ірини Фаріон досі тривають. У партії “Свобода” обіцяють заплатити чималеньку суму тому, хто повідомить цінну інформацію, яка допоможе затримати зловмисника.

Увечері 19 липня ексдепутатка Верховної ради від “Свободи” була смертельно поранена в голову біля власного будинку. За словами свідків, у громадську діячку стріляв молодик років 20. Сусіди розповідали, що той кілька тижнів стежив за Фаріон.

Нагорода тому, хто допоможе спіймати вбивцю

Представниця американського осередку партії ВО “Свобода” Наталія Ющук повідомила, що об’єднання оголосило винагороду у розмірі 10 тисяч доларів за інформацію, яка допоможе затримати вбивцю Ірини Фаріон.

Зазначимо, що раніше поліція оприлюднила фото ймовірного вбивці та відео з ним. Також були названі особливі прикмети потенційного зловмисника.

Зверніть увагу! ВО “Свобода” зазначає, що інформацію про підозрюваного у вбивстві можна надіслати на електронну пошту: [email protected]. Анонімність гарантована.

Нагадаємо, що 22 липня Ірину Фаріон поховають на Личаківському кладовищі.

Раніше львів’ян закликали допомогти у пошуку вбивці Фаріон

  • Депутат Львівської міської ради Ігор Зінкевич попросив львів’ян допомогти у пошуках вбивці української мовознавиці Ірини Фаріон. За це депутат гарантував жителям міста анонімність у наданні потрібних даних стосовно цього злочину.
  • Зокрема, Зінкевич попросив водіїв, які проїжджали вулицями Масарика, Варшавська, Панча у період з 19:25 до 20:00 в п’ятницю, 19 липня, і мають відеореєстратор, на якому збережено запис, терміново написати йому у приватні повідомлення.
  • Він також звернувся до жителів, які мешкають на цих вулицях і мають особисті камери, щоб вони надали з них відеозапис за той самий період, коли сталося вбивство Ірини Фаріон.
  • З загиблою українською мовознавицею вже прощаються у Львові 22 липня. Цього ж дня її мають поховати після вбивства. У Гарнізонному храмі святих апостолів Петра та Павла вже розпочався чин похорону, який протягнеться до Личаківського кладовища.
  • Днем раніше у тому ж храмі відбувся парастас за Іриною Фаріон. Сотні людей прийшли, аби попрощатися з українською мовознавицею.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *