У Німеччині на жінку напав бобер — постраждала отримала небезпечні поранення

У Німеччині Бобер покусав необачну купальницю / Ілюстративне фото

Жителька Мюнхена потрапила у лікарню з рваними ранами стегна після необачного купання у річці.

Останніми днями у столиці Баварії стоїть 30-градусна спека. У четвер, 18 липня, одна з мешканок Мюнхена вирішила врятуватися від спеки у невеликій річці Вюрм на заході мегаполісу, але у прохолодній воді на неї чекала інша небезпека.

Про це пише BILD.

Під час купання жінка помітила неподалік від себе у воді велику тварину і мерщій попливла до берега. Але вчасно вилізти з води вона не встигла.

Необачна купальниця відчула різкий біль у стегні, а вода навколо враз почервоніла від сильної кровотечі, що відкрилася внаслідок укусу невідомої тварини.

На щастя жінці вдалося вибратися на берег, а перехожі негайно викликали швидку допомогу. Лікарі госпіталізували постраждалу з двома рваними ранами, одна з яких була завдовжки 10 см.

Ніхто б так і не дізнався, яка саме тварина атакувала жінку, але один зі свідків нападу встиг зафільмувати бобра, що плив поряд з жінкою. На думку зоологів, це була самка бобра, яка могла відчути небезпеку для своїх дитинчат і таким чином намагалася їх захистити.

Нагадаємо, у румунських Карпатах ведмідь напав на пастуха і укусив за ногу. Поранений 63-річний чоловік потрапив до лікарні.

 

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *