Біля житлового будинку на Масарика: кадри з місця, де стріляли в Ірину Фаріон

Біля житлового будинку на Масарика: кадри з місця, де стріляли в Ірину Фаріон Мар’ян-Сергій ЧупакОсновні тези

  • Увечері 19 липня сталася стрілянина у Львові, під час якої невідомий здійснив замах на Ірину Фаріон. Власне, на вулиці Масарика.
  • Мовознавицю госпіталізували у важкому стані після події, яку кваліфікували як замах на умисне вбивство.
  • Поліція та інші служби працюють над розкриттям злочину, а президент Зеленський наголошує на притягнення до відповідальності причетних.

Де скоїли замах на життя Ірини Фаріон / Колаж 24 Каналу

Увечері 19 липня невідомий скоїв замах на Ірину Фаріон. Вистрелив у мовознавицю він на вулиці Масарика у Львові, що засвідчують фото та відео.

Професорку Львівської Політехніки госпіталізували у важкому стані. Водночас у цьому матеріалі 24 Канал показує, який вигляд місце, де замахнулись на життя Ірини Фаріон.

Кадри з місця стрілянини у Фаріон

Розташована вулиця Масарика в Шевченківському районі Львова, а саме – у місцевості Клепарів, де є чимало житлових багатоповерхових будинків.

Розташування вулиці Масарика у Львові: дивіться на карті від Google maps

На кадрах, що публікують користувачі у мережі, на місці події видно чимало автомобілів. Невідомий відкрив вогонь просто-таки буля житлової багатоповерхівки. Неподалік – дитячий майданчик.

Який вигляд має вулиця, де стріляли в Ірину Фаріон / Дивіться фото з телеграм-каналів

Голова Міністерства внутрішніх справ Ігор Клименко констатував, що напад на Ірину Фаріон кваліфіковано як замах на умисне вбивство. За його словами, стан потерпілої жінки – тяжкий, лікарі борються за життя мовознавиці.

Поліція, інші відповідні служби працюють на місці стрільби. Мають покази свідків, опрацьовують дані з камер спостереження,
– наголосив посадовець.

Клименко додав, що розкриття злочину – в активній фазі та закликав тих, хто знає більше про обставини цього злочину, звертатися до правоохоронних органів.

На вулиці Масарика скоїли замах на вбивство Фаріон: дивіться відео з телеграм-каналів

На місце події, де стріляли у Фаріон, прибула поліція: дивіться відео Суспільного

Перше медичне об’єднання Львова повідомило, що близько 20:00 до лікарні святого Пантелеймона поступила жінка з вогнепальним пораненням. Ймовірно, йдеться саме про Ірину Фаріон.

Також на стрілянину відреагував президент України Володимир Зеленський. Він наголосив, що голови МВС та Служби безпеки оперативно доповідають щодо розшуку нападника.

Глава держави акцентував: будь-яке насильство заслуговує лише на засудження. Зеленський додав, що кожен, хто винен у цьому нападі, повинен понести відповідальність.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *