Сусіди Фаріон заявили, що нападник сидів у їхньому дворі два – три тижні, – ЗМІ

Сусіди Фаріон заявили, що нападник сидів у їхньому дворі два – три тижні, – ЗМІ Анжеліка БайбакОсновні тези

  • Сусіди Ірини Фаріон повідомили, що нападник перебував стежив за мовознавицею. Ймовірно, невідомий сидів у дворі будинку близько 2 – 3 тижнів.
  • Сусіди почули постріли й спочатку подумали, що спрацювали сирени. Однак згодом вони виявили поранену Ірину Фаріон.

Свідки розповіли про стеження за Фаріон / Колаж 24 Каналу

Сусіди Ірини Фаріон стверджують, що нападник стежив за мовознавицею. Так, люди помічали чоловіка, який сидів у дворі протягом двох – трьох тижнів.

Про це в коментарі журналістам заявила сусідка Ірини Фаріон після замаху на неї. Наразі мовознавиця перебуває у важкому стані.

Нападник очікував на Фаріон

Сусідка Ірини Фаріон Софія Іванишин стверджує, що нападник стежив за мовознавицею. За словами жінки, невідомий чоловік приходив зранку і сидів на кріслі у дворі.

Коли ж ввечері 19 липня сусіди почули постріли, то спочатку подумали, що почалася тривога. Лише потім вони підбігли й побачили моторошну картину.

Почувши постріл, подумали що сирена тривоги. А потім підбігли й побачили. Вона вже лежала і жіночка-сусідка над нею молилася “Іра тримайся…”. Потім викликали швидку та поліцію,
– поділилася сусідка.

Сусідка розповіла про нападника: дивіться відео

Наразі Ірина Фаріон після замаху перебуває у лікарні. Вона отримала кульове поранення голови, її стан оцінюють як важкий. Медики прооперували Фаріон, але зараз вона у глибокій мозковій комі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *