Скільки непридатних серед колишніх “обмежено придатних”: у Генштабі вразили цифрою

Скільки непридатних серед колишніх “обмежено придатних”: у Генштабі вразили цифрою Анастасія КолесніковаОсновні тези

  • У травні в Україні скасували статус “обмежено придатного”, що вимагає повторного проходження ВЛК для військовозобов’язаних, які раніше отримали такий статус.
  • Військовозобов’язані будуть визначені як придатні або непридатні до військової служби.
  • Зараз менше 10% колишніх “обмежено придатних” визначаються як непридатні, решта десь 50 на 50 ділиться на абсолютно придатних та придатних для служби у певних військових частинах.

У Генштабі назвали, скільки обмежено придатних визнали непридатними / Колаж 24 Каналу

У травні в Україні скасували статус “обмежено придатного”. Усі військовозобов’язані, які отримали його раніше, мають повторно пройти ВЛК.

За результатами медобстеження, їх визнають придатними або непридатними до військової служби. Придатних своєю чергою розподілять на 4 категорії залежно від ступеня функціональності.

Скільки непридатних серед колишніх “обмежених”

Йдеться про те, що людина буде визнана або повністю придатною до військової служби, або придатною для проходження військової служби у визначених місцях, таких як тилові підрозділи, підрозділи логістики або ТЦК, уточнив начальник Головного управління персоналу Генштабу ЗСУ, полковник Роман Горбач.

За його словами, із всіх обмежено придатних десь дуже мала частка – менше за 10 відсотків – визначається непридатними зараз під час проходження служби, і приблизно 50 на 50 особовий склад ділиться на абсолютно придатних і придатних у визначених військових частинах.

Нагадаємо, що тому, хто оновив дані до 16 липня, може надійти повістка для проходження ВЛК.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *