Оборонці збили Су-25 в Донецькій області

Оборонці збили Су-25 в Донецькій області Анастасія КушпітОсновні тези

  • Захисники уразили російський Су-25 у Донецькій області під час його обстрілу позицій українських військових.
  • Збили літак зенітники з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка.
  • Офіційне повідомлення від “Хортиці” підкреслило влучність, вправність і професіоналізм українських зенітників.

Захисники збили Су-25 в Донецькій області / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:421x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Захисники уразили російський Су-25 у Донецькій області. Його збили під час того, як він намагався обстрілювати позиції наших військових.

В офіційному каналі оперативно-стратегічного угруповання військ “Хортиця” повідомили, що на Покровському напрямку наші зенітники збили російський Су-25.

Росія втратила Су-25

У “Хортиці” розповіли, що це Су-25, який намагався обстрілювати позиції підрозділів Сил оборони. Однак зенітники з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка зробили так, щоб він вже не міг стріляти.

Варто підкреслити, що воїни-зенітники з окремої механізованої бригади імені генерал-хорунжого Марка Безручка, знищили черговий штурмовик Су-25, який вже палає в степах українського Донбасу. Завдяки влучності, вправності та професіоналізму наших зенітників, сьогодні російська авіація зменшилась на один бойовий літак – на штурмовик Су-25,
– повідомили в ОСУВ “Хортиця”.

Варто зазначити, що це вже 362-й ворожий літак, який нашим воїнам вдалося знищити від початку повномасштабного вторгнення.

Су-25 Створений в 70-х роках в СРСР для підтримки наземних військ, він є й на озброєнні України. Штурмовик можна оснащувати потужним комплексом озброєння – авіагарматами, авіабомбами різного калібру і призначення, керованими та некерованими ракетами “повітря – земля”, керованими ракетами “повітря – повітря”. Всього на штурмовик може встановлюватися 32 види озброєнь.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *