“Захід хоче вбити Путіна”: у Москві дико відгукнулися на слова Буданова

“Захід хоче вбити Путіна”: у Москві дико відгукнулися на слова Буданова Ірина ЧеботніковаОсновні тези

  • Марія Захарова заявила, що Захід фінансує замахи на Путіна та завалює Україну грошима.
  • Глава ГУР раніше говорив, що намагання вбити Путіна були, але невдалі, і росіяни бояться втратити його. Він не сказав, що це ГУР готувало замахи.
  • Захарова звинуватила Захід у замахах, не згадуючи про воєнні злочини росіян на території України.

Захарова заплуталася, хто хоче вбити Путіна – Буданов чи “англосакси” / Колаж 24 Каналу, використано фото Getty Images

Марія Захарова провела брифінг, на якому заявила, що Захід завалює Україну грошима, а Буданов хоче вбити Путіна. 24 Канал передає основне із промови пропагандистки.

Речниця російського МЗС прокоментувала слова Кирила Буданова про замахи на Путіна. Тоді головний розвідник сказав, що такі намагання були, але всі замахи на Путіна поки що невдалі. Водночас він не сказав, що ці замахи готувало ГУР. Також глава ГУР зауважив: росіяни бояться втратити Путіна, бо він гарант їхньої життєвої стабільності. Це буде схоже на смерть Сталіна, коли багато хто справді не знав, як жити далі.

У Росії звинуватили Захід у замахах на Путіна

Захарова цинічно понарікала, мовляв, Захід поливає Україну “дощем зі зброї і грошей” і не засуджує “терористичні акти проти цивільних і органів влади”. Пропагандистка не уточнила, що конкретно мала на увазі, і, звісно, жодним словом не згадала про жахливу атаку по “Охматдиту” – лікарні, куди приїздили найважчі діти з усієї України. Як промовчала і про воєнні злочини росіян, зокрема вбивства цивільних, розстріли військовополонених, ґвалтування.

Марії Захаровій хотілося би, щоб країни Заходу засудили ці невідомі “теракти” якщо не колективно, то хоча би на рівні окремих представників “у рамках роботи на міжнародних майданчиках”. А оскільки цього, очікувано, не сталося, то спікерка російського МЗС поспішила звинуватити Захід – ніби той фінансує вбивства, зокрема гадані замахи на Путіна.

У цій промові вкотре фігурували “англосакси” – улюблене слівце російських пропагандистів. Цікаво, що це не заважає деяким ЗМІ окупанта публікувати рецепти англійських десертів, супроводжуючи їх словами на кшталт “страва аристократів”.

Саме “англосакси”, за словами Захарової, планували та фінансували замах на Путіна. Нагадаємо, Дмітрій Пєсков, коментуючи слова Буданова, сказав, що “загрози від київського режиму очевидні”. Тим часом Путін збільшує охорону та наказує посилити ППО біля своїх маєтків.

Цікаво! Нещодавно з’явилися дані опитування, відповідно до якого кожен десятий росіянин ладен визнати візит НЛО, якщо про це заявить Путін.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *