Аварія на Ростовські АЕС: як Путін приховує факти

Аварія на Ростовські АЕС: як Путін приховує факти Меланія ГолембйовськаОсновні тези

  • Південь Росії страждає від блекауту після аварії на Ростовській АЕС, яку Путін виправдовує криптовалютним видобутком.
  • Майнінг криптовалют вимагає значних обсягів електроенергії, існують випадки незаконного майнінгу навіть від атомних електростанцій.

Аварія на Ростовські АЕС / Колаж 24 Каналу

Південь Росії потерпає від блекауту після аварії на Ростовській АЕС. Російський диктатор Владімір Путін заявив, що блекаут спричинив неконтрольований розподіл електроенергії для видобутку криптовалют.

Кремль заперечує аварію на АЕС. Про це 24 Каналу розповів економіст Максим Блант, зауваживши, що майнінг криптовалюти справді потребує багато електроенергії, росіяни часто діють незаконними способами.

Аварія на Ростовській АЕС

За словами економіста, проблеми з електропостачанням на Півдні Росії виникли, за офіційними даними, через помилковий сигнал про аварію на Ростовській АЕС. Російська влада удає, що все добре і проблеми немає.

Зараз незрозуміло, що сталось на цій Ростовській АЕС і наскільки справді серйозною була ця аварія,
– зауважив Блант.

Майнинг криптовалют

Щодо майнінгу криптовалют, то економіст пояснив, що він справді забирає багато електроенергії. Однак зазвичай це зосереджено в регіонах з дешевою електроенергією завдяки тому, що є гідроелектростанції, для прикладу, на Сибірі.

Там справді майнять, навіть з незаконним підключенням до мереж. В Росії були випадки, коли майнили від атомних електростанцій. Був випадок, коли в Росатомі на їхніх комп’ютерах майнили криптовалюту,
– розповів Блант.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *