Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному, – ОСУВ “Хортиця”

Сили оборони відійшли від позицій в Урожайному, – ОСУВ “Хортиця” Ірина МарціяшОсновні тези

  • Збройні Сили України відійшли з Урожайного Донецької області.
  • Російське військо розбило селище майже вщент, зруйновані також і позиції українських військових.
  • Рішення про відхід було ухвалено для збереження життя та здоров’я військовослужбовців, які тримали оборону в Урожайному.

ЗСУ відійшли від позицій в Урожайному на Донеччині / Колаж 24 Каналу (фото ілюстративні)Більше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:501x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Збройні Сили України відійшли з Урожайного, що в Донецькій області. Окупаційна армія Росії розбила селище майже вщент, зруйновані й позиції українських військових.

Для того, аби зберегти особовий склад, командування ухвалило рішення про відхід. Про це 18 липня повідомив телефоном речник оперативно-стратегічного угруповання військ Назар Волошин в коментарі Суспільному Донбас.

ЗСУ відійшли від позицій в Урожайному

Сили оборони через те, що ворог зруйнував в Урожайному майже все, відійшли на інші позиції. Було ухвалено рішення. Для збереження життя і здоров’я наших військовослужбовців, які тримали там оборону,
– повідомив речник оперативно-стратегічного угруповання.

Волошин пояснив, що рішення про відхід з Урожайного ухвалили, оскільки позиції Сил оборони, як і сам населений пункт, були зруйновані постійними, комбінованими й тривалими обстрілами російської армії.

“Сам населений пункт також практично повністю знищений ворожими обстрілами. Позиції українських захисників були зруйновані, і тримати там особовий склад було загрозою для життя наших військових”, – сказав речник ОСУВ “Хортиця”.

Крім цього, Волошин зазначив, що російське військо не рахується із втратами, руйнуючи українські міста та селища. За його словами, аби досягти успіхів і якихось перемог у зруйнованих населених пунктах і селищах ворог щодня зазнає чимало втрат.

“Вони тільки не одну сотню вбитими становлять, а результат – зруйнований населений пункт і навколо нього купа трупів російських солдатів, які вже не повернуться до своїх рідних додому”, – додав Волошин.

Речник підкреслив, що українські військові контролюють ситуацію на тому напрямку.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *