Дрони СБУ спільно з ВМС ЗСУ атакували російську базу на озері Донузлав в Криму, – джерела

Дрони СБУ спільно з ВМС ЗСУ атакували російську базу на озері Донузлав в Криму, – джерела Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Дрони СБУ атакували російську базу на озері Донузлав в Криму, призводячи до серйозних пошкоджень та відключення важливих об’єктів.
  • Атака сталась під час навчань окупантів, знищено штаб, склад боєприпасів, електропідстанцію та інші технічні споруди бази.
  • Українська Служба безпеки підкреслила, що Крим для росіян перетворюється на пастку, де їх будуть систематично знищувати.

Морські та повітряні дрони СБУ уразили російську базу у Криму / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:321x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Спеціальні дрони Служби безпеки України атакували російську базу берегової охорони на озері Донузлав, що призвело до нанесення серйозних пошкоджень та відключення важливих об’єктів. Операцію здійснили спільно з ВМС ЗСУ.

Атака сталась під час навчань окупантів з захисту акваторії. Дрони зуміли вразити штаб з пунктом управління, склад боєприпасів, електропідстанцію та інші технічні споруди бази, виводячи їх з ладу. Про це повідомили поінформовані джерела 24 Каналу.

Постраждала низка об’єктів біля озера Донузлав

Минулої ночі дрони СБУ “зірвали” навчання російської армії, які стали провалом для ворога, оскільки, як з’ясувалося, росіяни не змогли захистити навіть свою базу, не кажучи вже про акваторію озера.

Унаслідок комбінованої атаки морських та повітряних дронів по базі берегової охорони Росії були уражені та виведені з ладу:

  • штаб з пунктом управління;
  • склад боєприпасів і техніки;
  • електропідстанція;
  • технічні споруди;
  • вогневі позиції ворога.

Це – ще одне нагадування ворогу, що український Крим перетворюється для росіян на пастку, в якій їх будуть систематично знищувати. Бо, як казав Голова СБУ Василь Малюк, “смерть – це єдина перспектива, яку ми можемо запропонувати окупантам”,
– повідомило поінформоване джерело в Службі безпеки.

Морські та повітряні дрони СБУ уразили російську базу: дивіться відео

До слова, днями дрони СБУ потужно атакували нафтобазу у Ростовській області. Там окупанти зберігали різні марки бензину та дизельне пальне загальним об’ємом 12,5 тисяч кубометра.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *