У Вишневому в Київській області була потужна пожежа: що кажуть про займання у ДСНС

У Вишневому в Київській області була потужна пожежа: що кажуть про займання у ДСНС Владислав КравцовОсновні тези

  • У Вишневому в Київській області сталася потужна пожежа, яку вдалось ліквідувати.
  • Пожежу спостерігали усі мешканці міста. Очевидці фіксували великий стовп чорного диму.
  • Пожежу вдалося загасити за допомогою 7 одиниць техніки та 32 одиниць особового складу, сказала в коментарі 24 Каналу речниця ДСНС Київської області Вікторія Рубан. На місці події без постраждалих.

Що відомо про пожежу у Вишневому у Київській області / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0000:481x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

У Вишневому у Київській області вранці 18 липня зафіксували пожежу. Вогонь бачило усе місто, а у небо піднявся великий стовп чорного диму.

Наразі вогонь вже вдалося загасити рятувальникам. Про це в коментарі 24 Каналу розповіла речниця ДСНС Київської області Вікторія Рубан.

Що відомо про пожежу у Вишневому

У місцевих телеграм-каналах писали, що близько 8 ранку спалахнула пожежа у Вишневому на вулиці Василя Стуса. За попередніми даними, займання сталося на СТО.

У Вишневому у Києві була пожежа: дивіться відео

У мережі також писали, що на місце події вже прибули пожежники, які почали гасити вогонь. Про причини пожежі поки що нічого не відомо.

СТО палало на Київщині: дивіться відео

У коментарі 24 Каналу речниця ДСНС Київської області Вікторія Рубан розповіла, що станом на 10 годину займання вже було ліквідовано.

Пожежу наразі вже ліквідовано. Для гасіння вогню залучили 7 одиниць техніки, 32 одиниці особового складу. Площа пожежі становила 150 метрів квадратних. Постраждалих внаслідок займання немає,
– зазначила вона.

У поліції Київщини також розповіли, що до Бучанського районного управління поліції надійшло повідомлення від свідків про пожежу на СТО у місті Вишневе. На місці події працюють поліцейські сектору реагування патрульної поліції та слідчо-оперативна група.

Фото з місця загашеної пожежі у Вишневому / Фото поліції Київщини

Пожежу у Київській області загасили пожежу на СТО: дивіться відео

До слова, раніше у Києві сталася пожежа у житловому комплексі “Республіка” у Голосіївському районі. Там сталось загоряння утеплювача з розповсюдженням полум’я на веранду багатоповерхівки на площі 70 квадратних метрів. Вогонь зрештою вдалося приборкати рятувальникам.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *