Бійці легіону “Свобода Росії” здійснили диверсію на одному з аеродромів Росії

Бійці легіону “Свобода Росії” здійснили диверсію на одному з аеродромів Росії Ярослав ПогончукОсновні тези

  • Бійці легіону “Свобода Росії” виконали диверсію на аеродромі в Росії, спаливши військову техніку.
  • Операцію було виконано в Пермському краї Росії, що призвело до недоступності техніки для участі у бойових діях.
  • Відео з операції було опубліковане на Youtube, де бійці зазначили, що ця дія має завадити російським військовим на фронті.
  • Легіон подякував своїм бійцям за внесок у боротьбу та висловив підтримку для подальших операцій проти окупаційних військ.

Бійці легіону “Свобода Росії” здійснили диверсію на території країни-агресорки / Колаж 24 Каналу

Бійці легіону “Свобода Росії”, який воює на боці України проти окупантів, здійснили диверсійну операцію на території Росії. Вони спалили кілька одиниць військової техніки.

Диверсія була виконана бійцями легіону в Пермському краї Росії. Зауважимо, що техніка розташовувалася на території військового аеродрому Велике Савино.

Яка ціль таких диверсій

Відео з операції по знищенню російської техніки було опубліковано 17 липня на Youtube-каналі підрозділу. У відеозаписі бійці зазначили, що спалена техніка тепер не зможе поїхати на фронт і не буде використовуватися для перевезення російських військових.

Тепер техніка не поїде на фронт і не повезе росіян гинути за хворі ідеї кремлівського карлика. Дякую справжнім патріотам своєї батьківщини. Далі – більше,
– мовиться в повідомленні легіону.

Знищення російської техніки в Пермі: дивіться відео

Легіон “Свобода Росії” подякував своїм бійцям у Росії за їхній внесок у боротьбу з окупаційними військами, відзначивши, що знищення техніки на території Росії запобігає її використанню на фронті.

“Поки наші дрони та арта знищують техніку на полі бою, ви не даєте їй доїхати навіть до лінії бойового зіткнення. Передаємо кожному бійцю спротиву подяку та підтримку від легіонерів! Будьте хоробрими й продовжуйте – тільки разом переможемо”, – зазначили представники легіону.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *