Росіянка зґвалтувала 12-річного сина двома фалоімітаторами

У Росії мати жорстоко покарала свого 12-річного сина / Фото: pixabay.com

Мати вирішила покарати хлопчика у жахливий спосіб.

У російському місті Ноябрьску, що в Ямало-Ненецькому автономному окрузі РФ,  мати зґвалтувала 12-річного сина двома фалоімітаторами за те, що той начебто домагався до свого молодшого брата.

Про це повідомляє Telegram-канал Baza.

41-річна жінка, яка сама виховує двох синів, стала свідком, як старший 12-річний хлопчик нібито домагався до свого 8-річного братика – ліг на нього і почав цілувати. За це мати вирішила покарати хлопчика у жахливий спосіб. Вона взяла два фалоімітатори і зґвалтувала дитину. 

Знущання відбувалося у присутності молодшого брата, який був у сусідній кімнаті. Пізніше він розповів поліцейським, як чув крики: “мамо, мені боляче” і “мамо, не треба”.

Після тортур жінка вигнала сина ночувати до своєї подруги, з якою розмовляла відеозв'язком. Близько 7-ї ранку вона повернулася за хлопчиком і відвела його додому. Там вона вислухала від сина, що він більше не чіплятиметься до брата, випила пів пляшки горілки і змусила хлопчика мастурбувати на дерев'яний манекен, увімкнувши йому порноролик.

Про знущання над хлопчиком поліція дізналася з розповіді подруги, з якою жінка говорила тієї ночі.

За інформацією видання, від 2018-го до 2022 року жінка перебувала на профілактичному обліку у підрозділі у справах неповнолітніх, однак у липні 2022 року її зняли з обліку “через припинення негативного впливу на дітей та оздоровлення ситуації у сім'ї”. 

Старший син жінки, якого вона катувала фалоімітатором, також потрапляв у поле зору органів ПСН та за останні місяці кілька разів втікав із дому.

15 липня щодо 41-річної жінки порушили кримінальну справу за насильницькі дії сексуального характеру, їй загрожує до 20 років позбавлення волі. 

Її дітей відправили до Центру соціального обслуговування населення.

Нагадаємо, раніше найманець приватної військової компанії “Вагнер”, який воював проти України, повернувся до Росії та зґвалтував двох неповнолітніх дівчат. Одній із потерпілих вдалося втекти, і вона звернулася по допомогу до перехожих.

Читайте також:

  • Дівчина обізвала ґвалтівника “свинею” і отримала суворіше покарання, ніж злочинець – подробиці
  • У Німеччині викладач Корану виявився педофілом: слідство встановило шістьох жертв насильства
  • В окупованій Ясинуватій “визволитель” зґвалтував і зарізав дівчину посеред вулиці (відео 18+)

Источник: www.tsn.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *