На загарбаних територіях окупанти змушують амбулаторії першочергово обслуговувати терористичні сили рф

На загарбаних територіях окупанти змушують амбулаторії першочергово обслуговувати терористичні сили рф

На тимчасово окупованих територіях через брак лікарів амбулаторії змушені надавати першочергову медичну допомогу солдатам противника, а не цивільному населенню.

На тимчасово захоплених територіях через дефіцит лікарів місцеві окупаційні адміністрації зобов’язали амбулаторії першочергово обслуговувати солдатів ворога. Про це повідомляє Центр національного спротиву, передає УНН.

Деталі

На тимчасово окупованих територіях України через гострий дефіцит медичних кадрів терористи ухвалили рішення, згідно з яким амбулаторії мають першочергово надавати медичну допомогу військовослужбовцям ворога. Це рішення є черговим кроком ворога, спрямованим на розвантаження шпиталів, але при цьому воно вкотре демонструє прагнення приховатися за спинами цивільних і використовувати мирні об’єкти для військових потреб.

Відомо, що в амбулаторіях солдатам окупаційних військ будуть надавати не лише першочергову допомогу, але й проводити медичні огляди. Найближчим часом це рішення має бути офіційно затверджене на рівні так званого “міністерства оборони” країни-агресора.

На окупований схід України прибула нова партія лікарів з якутії – Центр спротиву16 липня 2024, 14:33 • 25352 перегляди

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *