Трамп готовий стати посередником між Україною і Росією після перемоги на виборах, – Орбан

Трамп готовий стати посередником між Україною і Росією після перемоги на виборах, – Орбан Владислав КравцовОсновні тези

  • Прем’єр Угорщини Віктор Орбан заявив, що Трамп готовий стати посередником між Україною і Росією після своєї можливої перемоги на виборах у листопаді.
  • Орбан підкреслив, що Трамп має детальні плани і буде готовий виступити в ролі мирного посередника негайно після перемоги.
  • У випадку перемоги Трампа, фінансові відносини між ЄС та США стосовно підтримки України можуть суттєво змінитися на користь ЄС, за словами Орбана.

Орбан розповів про свою зустріч із Трампом / Колаж 24 Каналу (фото Getty Images і з акаунту Віктора Орбана у соцмережі Х)

Прем’єр-міністр Угорщини Віктор Орбан висловився про свою зустріч із Дональдом Трампом. Глава угорського уряду наголосив, що експрезидент США готовий стати посередником у мирних перемовинах між Україною і Росією.

За словами Орбана, це може статися, якщо Трамп переможе на виборах президента Сполучених Штатів, які відбудуться у листопаді цього року. Саме це американський політик сказав угорському прем’єру під час його візиту до США.

Які деталі розповів Орбан стосовно його зустрічі з Трампом

Угорський прем’єр наголосив, що може з упевненістю сказали, що відразу після перемоги на виборах Дональд Трамп не буде чекати до своєї інавгурації, а відразу буде готовий виступити в ролі мирного посередника.

Він має для цього детальні та обґрунтовані плани,
– сказав Орбан.

Водночас глава угорського уряду наголосив, що в разі перемоги Трампа на виборах фінансові відносини між ЄС та США щодо підтримки України зміняться.

“Я більш ніж переконаний, що в разі ймовірної перемоги президента Трампа фінансовий тягар між США та ЄС суттєво зміниться на користь ЄС, коли йдеться про фінансову підтримку України”, – додав він.

До слова, Віктор Орбан зустрівся з Дональдом Трампом у Флориді після саміту НАТО у Вашингтоні. У своєму акаунті у соцмережі Х угорський прем’єр повідомив, що з кандидатом у президенти США від Республіканської партії він обговорив шляхи встановлення миру, а також сказав, що Трамп “збирається розв’язати цю проблему”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *