На Торецькому напрямку ворог зазнає величезних втрат техніки та особового складу – “АТЕШ”

На Торецькому напрямку ворог зазнає величезних втрат техніки та особового складу – "АТЕШ"

Ворожі війська зазнають значних втрат в особовому складі та техніці, намагаючись за будь-яку ціну захопити Торецьк у Донецькій області.

Країна-терорист зазнає значних втрат на Торецькому напрямку Донецької області. Про це повідомляє Військовий рух українців та кримських татар “АТЕШ”, передає УНН.

Деталі

За інформацією, ворожі війська стикаються з великими втратами техніки та особового складу на Торецькому напрямку Донецької області. За словами агента “АТЕШ”, військовослужбовця одного з підрозділів 27-ї мотострілецької дивізії, останнім часом спостерігається інтенсивне перекидання особового складу та техніки на цей напрямок.

Відтак, особовий склад терористичної армії кидають на так звані “м’ясні” штурми, що призводить до значних втрат серед солдатів. Втрати заповнюють відрядженими військовослужбовцями, що свідчить про високий рівень втрат серед регулярних підрозділів. Командування ворожої армії, за словами агента, отримало наказ взяти Торецьк будь-якою ціною, не зважаючи на втрати техніки та особового складу.

Партизани провели розвідку заводу “СІБМАШ” у тюмені – “АТЕШ”14 липня 2024, 10:51 • 31446 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *