Піарився на будівництві водогону та брав хабар: Задорожнього виключили зі “Слуги народу”

Піарився на будівництві водогону та брав хабар: Задорожнього виключили зі “Слуги народу” Ірина Марціяш

Задорожнього виключили з партії “Слуга народу” / Колаж 24 КаналуБільше цікавих аудіоновинСлухати00:0001:051x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

Партія “Слуга народу” на засіданні в понеділок, 15 липня, виключила зі свого складу нардепа Миколу Задорожнього. Раніше чоловік отримав підозру від САП і НАБУ.

Про те, що Задорожній покидає ряди партії, повідомили в пресслужбі “Слуги народу”.

Задорожнього виключили з партії “Слуга народу”

Як зазначили в партії, у понеділок, 15 липня, відбулося засідання дисциплінарної комісії політичної партії “Слуга Народу”.

На засіданні було ухвалено рішення виключити з лав партії народного депутата Миколу Задорожнього.

Додамо, що речниця партії “Слуга народу” Юлія Палійчук повідомила, що членство Задорожнього на час розслідування призупинили, також його виключать зі складу ТСК.

Вона зазначила, що фракція засуджує будь-які прояви корупції та вважає, що кожен, “хто вдається до таких дій, має нести відповідальність, незалежно від статусів і посад”.

“Ми виступаємо за повне й об’єктивне розслідування інциденту, фігурантом якого за інформацією НАБУ може бути народний депутат Микола Задорожній”, – ідеться в повідомленні.

Нагадаємо, 15 липня стало відомо, що САП і НАБУ повідомили про підозру народному депутату Миколі Задорожньому від партії “Слуга народу”. Він вимагав хабаря в розмірі 3,4 мільйона гривень за неперешкоджання проведенню ремонтних робіт на Сумщині. Крім того, за даними Центру протидії корупції, Задорожній піарився на будівництві водогону в Чупахівській громаді на Охтирщині. Зокрема, заявляв, що зробив звернення до правоохоронних органів, “аби процес освоєння коштів спеціального фонду був чесним і прозорим”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *