Безуглу відкликали з посади голови підкомітету у Раді: яка причина

Безуглу відкликали з посади голови підкомітету у Раді: яка причина Владислав КравцовОсновні тези

  • Мар’яну Безуглу відкликали з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю у Раді.
  • Причиною її відсторонення було те, що, за словами самої нардепки, вона “викривала проблеми військових Збройних сил України”.
  • Безугла відреагувала на це, заявивши про “відсутність роботи комітету та кишенькових підкомітетів, які не приймають рішень”.

Безуглу зняли з посади глави підкомітету Ради / Колаж 24 Каналу

Народна депутатка Мар’яна Безугла повідомила, що її відкликали з посади голови підкомітету з питань демократичного цивільного контролю. Це рішення ухвалив Комітет Верховної Ради з питань національної безпеки, оборони та розвідки.

За її словами, таке рішення пов’язане з тим, що вона розповідала “правду про проблеми військових Збройних сил України”.

Як відреагувала Безугла на своє зняття з посади

Нардепка зазначила, що “реакцією комітету на правду про проблеми в ЗСУ та звернення військових сьогодні стало голосування щодо мого зняття з посади голови підкомітету з питань цивільного демократичного нагляду та контролю”.

За словами Безуглої під час засідання лунали такі тези: “не можна дискредитувати військове керівництво, скоро комбригів будуть знімати через фейсбук і тощо”.

Від голосування за зняття Безуглої з посади, за її словами, утрималися чотири нардепи.

Колеги, підкомітету не існує, бо ви до нього не доєдналися. З нічого знімати. Комітету в нас практично не існує. Ви поховалися і створили собі кишенькові підкомітети і радо проголосували усі. Ці “підкомітети” в абсолютній більшості навіть не мають засідань, не кажучи вже про рішення. Для візиток. Ви мовчите всередині та назовні,
– написала нардепка.

Вона зазначила, що, мовляв, жодного рішення комітету за місяці не було. Ні стосовно “викрадання людей в ТЦК та СП, ні Содоля” тощо.

“Я залишаюсь заступницею голови Комітету, членом комітету та народним депутатом України. Справа не у візитках, справа у справах”, – підкреслила Мар’яна Безугла.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *