На Одещині військового застрелили під час незаконного перетину кордону: ДБР почало розслідування

На Одещині військового застрелили під час незаконного перетину кордону: ДБР почало розслідування Владислав КравцовОсновні тези

  • В Одеській області прикордонник, щоб захистити своє життя, застрелив військового-дезертира під час незаконного перетину кордону. ДБР розпочало розслідування цього інциденту.
  • Правоохоронці встановлюють всі обставини події, що сталася в Одеській області.
  • Відкрите кримінальне провадження за фактом загибелі військовослужбовця, який намагався нелегально перетнути кордон.

ДБР розслідує обставини смерті військовослужбовця на Одещині під час спроби нелегального перетину кордону / Колаж 24 Каналу00:0000:471x1x Аудіо синтезовано з використанням AI. Більше Аудіоновин

В Одеській області ввечері 14 липня прикордонник для захисту свого життя був змушений застосувати зброю у військового-дезертира, що намагався нелегально перетнути кордон. Цей інцидент уже почали розслідувати у ДБР.

Наразі тривають невідкладні слідчі дії, а правоохоронці встановлюють всі обставини події, що сталася в Одеській області.

ДБР почало розслідування стосовно інциденту на Одещині

У Державному бюро розслідувань повідомили, що відкрили кримінальне провадження за фактом загибелі військовослужбовця, який намагався нелегально перетнути україно-молдовський кордон.

За оперативними даними, 14 липня 2024 року у Захарівському районі Одеської області четверо військовослужбовців втекли з навчальної частини та намагались пішки перейти до Республіки Молдова. Для того аби під’їхати до кордону, втікачі найняли таксі.

Під час спроби переходу кордону прикордонники помітили їх та затримали. Один із втікачів напав на прикордонника, намагаючись втекти. У відповідь той застосував табельну зброю та застрелив нападника,
– зазначили у ДБР.

Раніше у коментарі 24 Каналу речник Державної прикордонної служби України Андрій Демченко розповів, що прикордонники зупинили автомобіль, в якому перебувало п’ятеро осіб, включно з водієм. Після зупинки двоє чоловіків спробували втекти від прикордонників, розбігшись у різні боки. Згодом один із втікачів, якого шукали, напав на військовослужбовця.

Зрештою для збереження свого життя прикордонник був вимушений застосувати зброю. Лікарі швидкої допомоги, яких викликали на місце, зафіксували смерть правопорушника, а також факт тілесних ушкоджень у військовослужбовця.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *