Можлива загроза ракетного удару: злетіли російські борти Ту-95

Можлива загроза ракетного удару: злетіли російські борти Ту-95 Владислав КравцовОсновні тези

  • У ніч на 8 липня зафіксували зліт російських літаків Ту-95, можлива загроза ракетного удару.
  • Повітряні сили ЗСУ підтвердили інформацію про зліт ворожих літаків та закликали громадян у разі тривоги шукати укриття.
  • Прогнозується, що ракети Х-101 можуть увійти в повітряний простір України між 03:30 та 04:30.

Ту-95 зафіксували у небі Росії / Колаж 24 Каналу

У небі Росії пізно ввечері 7 липня зафіксували зліт літаків Ту-95. Існує загроза можливого ракетного удару вночі.

Цю інформацію підтвердили у Повітряних силах ЗСУ. До цього про виліт ворожих Ту-95 писали моніторингові телеграм-канали.

У небо злетіли російські Ту-95, які можуть нести Х-101

У Повітряних силах близько 22:50 написали, що зафіксовано зліт 4 бортів Ту-95 з аеродрому “Оленья” у Мурманській області Росії.

Орієнтовний час виходу на пускові рубежі – після 01:10. Слідкуйте за нашими повідомленнями!
– зазначили військові.

Повітряні сили також закликали громадян у разі оголошення повітряної тривоги – прямувати в укриття!

У моніторинговому телеграм-каналі Monitor розповіли, що у разі бойового вильоту літаків Ту-95 входження до Саратовської області та Каспій-Волгодонського регіону очікується розрахунково з 01:00 по 02:30.

“Відповідно запуск ракет Х-101 та їх можливе входження у повітряний простір України ймовірне починаючи з 03:30 по 04:30”, – написали у каналі.

Варто наголосити, що кількість бортів, яка може прямувати на пускові рубежі впродовж ночі може збільшитися.

Зверніть увагу! Оперативно про тривоги й ракетну небезпеку для різних областей України читайте в нашому телеграмі.Коли востаннє ворог атакував з бортів Ту-95

  • Вночі 22 червня ворог завдав масованого комбінованого удару по Україні дронами-камікадзе та ракетами різного типу. Тоді окупанти атакували нашу державу й ракетами Х-101/Х-555 із літаків стратегічної авіації Ту-95 МС.
  • Загалом під час тієї атаки ворог випустив 10 крилатих ракет Х-101/Х-555. Нашим захисникам вдалося збити 7 ворожих ракет цього типу.
  • Здебільшого ворог використовує ці ракети для ударів по українських енергооб’єктах. Так, під час обстрілу 22 червня постраждали об’єкти енергетичної інфраструктури у Львівській та Запорізькій областях. Також було поранено 2 енергетики на Запоріжжі.
  • Варто зазначити, що з початку цього року ворог щонайменше 19 разів обстрілював Україну ракетами типу Х-101. Що це за зброя, чим вона небезпечна і наскільки ефективна для росіян – читайте у матеріалі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *