ХАМАС прийняв пропозицію США щодо переговорів щодо ізраїльських заручників

ХАМАС прийняв пропозицію США щодо переговорів щодо ізраїльських заручників

ХАМАС приймає пропозицію США провести переговори про звільнення ізраїльських заручників, відмовившись від вимоги припинення вогню з боку Ізраїлю.

Ісламістський палестинський рух ХАМАС прийняв пропозицію США розпочати переговори про звільнення ізраїльських заручників (військовополонених і цивільних) та, попередньо, відмовився від вимоги, щоб Ізраїль спочатку зобовʼязався припинити вогонь у секторі Гази на тривалий час. Про це пише Reuters із посиланням на високопосадового командира ХАМАС, передає УНН.

Деталі

Наразі йдеться про першу фазу припинення вогню на 6 тижнів із доставкою гуманітарної допомоги до сектора Гази і відводом ізраїльських військ.

Джерело Reuters в ізраїльській переговорній групі каже, що зараз є реальний шанс досягнути угоди. В офісі ж премʼєр-міністра Ізраїлю Біньяміна Нетаньягу заявили, що попередні переговори продовжаться наступного тижня, але розбіжності між сторонами досі залишаються.

Очільник Моссаду їздив до Катару на переговори про припинення вогню в секторі Газа з ХАМАС – Bloomberg6 липня 2024, 12:10 • 18311 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *