Кілька десятків генералів уже за ґратами: чого панічно боїться Путін

Кілька десятків генералів уже за ґратами: чого панічно боїться Путін Дзвенислава МошовськаОсновні тези

  • Кілька десятків генералів ув’язнено в Росії, зокрема полковника Городилова, його звинувачують у шахрайстві.
  • Путінська влада боїться, щоб військові високих рангів, потрапивши до українського полону, не розповіли про російські злочини.
  • Журналіст Яковенко вказав причини ув’язнень високопосадовців: уникнення розголосу злочинів, запобігання втрати контролю та боротьба з корупцією в армії.

Російського полковника Артьома Городилова затримали у Рязані. Його звинувачують у шахрайстві в особливо великих розмірах. Він – військовий злочинець, який причетний до жорстоких вбивств у Бучі. 

Російський опозиційний журналіст Ігор Яковенко розповів 24 Каналу, що путінська влада не хоче, щоб такі військові злочинці потрапили до українського полону. У Кремлі бояться, щоб там вони не розповіли нічого зайвого про російську агресію проти України.

Ув’язнення у Росії

Ігор Яковенко наголосив, що Владімір Путін краще запроторить колись “поважного” військового Артьома Городилова за ґрати, ніж наражатиме на небезпеку своє правління.

Журналіст назвав кілька причин, через які російських військових високих рангів ув’язнюють. Перше, щоб у полоні військовий, який мав доступ до важливої інформації не почав говорити про злочини Росії. Друге, якщо військовий здобуває владу та повагу серед підлеглих та намагається приймати власні рішення, то його усувають. Третя причина полягає у надмірному обкраданні військовою верхівкою російської армії.

Як наслідок, у Росії вже кілька десятків генералів за ґратами. Це дуже багато,
– наголосив Яковенко.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *