В Україні працюють над новою морською стратегією і невдовзі її затвердять на РНБО – Зеленський

В Україні працюють над новою морською стратегією і невдовзі її затвердять на РНБО – Зеленський

Президент Зеленський оголосив, що Україна завершує роботу над новою Морською стратегією, щоб консолідувати свої інтереси та можливості на морі, гарантуючи, що країна зможе захистити свої морські інтереси та інтереси союзників після того, як домінування росії в Чорноморському регіоні було зруйноване війною.

Президент України Володимир Зеленський заявив про роботу над новою Українською морською стратегією і запевнив – невдовзі документ буде затверджено на РНБО, передає УНН.

Працюємо над новою стратегією для нашої держави на морі – Українською морською стратегією. Незабаром ця стратегія буде затверджена на РНБО – зараз триває фіналізація її пунктів – повідомив Зеленський під час відеозвернення.

Він наголосив, що “війна змінила розстановку сил у всьому нашому Чорноморському регіоні, і російський флот у цій акваторії більше ніколи не домінуватиме”.

“Ми закріплюємо наші інтереси, враховуємо нові технологічні можливості України та нові наші відносини з партнерами. Україна завжди тепер буде такою державою, яка здатна захищати власні інтереси на морі, транспортні артерії та інтереси наших союзників і партнерів. Вдячний усім нашим людям, які це забезпечують. ВМС України, всі задіяні оборонні та безпекові структури і оборонна промисловість – державні та приватні компанії, які працюють заради української сили”, – резюмував Зеленський.

У ВМС підтвердили атаку ЗСУ військову частину рф в єйську: знищено більше сотні російських дронів 24 червня 2024, 17:42 • 40348 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *