Чи виграє Путін війну: генерал США оцінив шанси України здолати Росію та назвав ключовий момент

Чи виграє Путін війну: генерал США оцінив шанси України здолати Росію та назвав ключовий момент Маргарита ВолошинаОсновні тези

  • Генерал США відзначив, що Росія не може перемогти Україну зараз через підтримку Заходу.
  • Він зазначив, що Росія нападає на цивільні об’єкти, не звертаючи уваги на жертви, навіть серед своїх військових.
  • Годжес вважає, що в Україні триває війна на виснаження, а Росія намагається зламати волю українців та довіру Заходу.

Бен Годжес відповів, чи може Україна виграти війну / Колаж 24 Каналу

Генерал-лейтенант армії США у відставці Бен Годжес оцінив шанси Росії на перемогу у війні проти нашої держави. За його словами, поточна ситуація на фронті це боротьба на виснаження.

Про це він сказав в ефірі “1+1”. Водночас він наголосив, що попри багатомісячну відсутність військової допомоги від США, Україна втримала фронт.

Чи може Росія перемогти Україну у війні

Росія визнає, що вона не може перемогти Україну нині. У них немає можливості повністю перемогти Україну доти, доки Захід продовжуватиме надавати підтримку. Тому Росія робить наступне: вона переслідує цивільні цілі, не турбуючись, скільки невинних вони вб’ють,
– заявив він.

За його словами, Кремль навіть не дбає про збереження життів власного особового складу та не переймається втратами своїх військових.

Годжес вважає, що в Україні триває війна на виснаження. Як пояснив генерал, Росія щодуху намагається зламати волю українського народу, а також змусити Захід втратити довіру та волю. Однак є один важливий момент.

“Якщо подумати, майже 8 місяців не надходило озброєння від США і все одно Росія не могла перемогти Україну. Саме тому я впевнений, що Україна насправді переможе Росію”, – додав Бен Годжес.

Раніше він зазначав, що Росія не має потенціалу захопити Харків або Суми. Повне інтерв’ю 24 Каналу з генерал-лейтенантом армії США в відставці Беном Годжесом ви можете прочитати за посиланням.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *