Масована атака “Шахедів”, були імітаційні пуски Ту-95: хронологія 847 дня війни

Масована атака “Шахедів”, були імітаційні пуски Ту-95: хронологія 847 дня війни Ярослав Погончук

Хронологія 847 дня війни / Колаж 24 Каналу

Російські війська і досі не відмовилися від своїх загарбницьких планів в Україні. Втім, українські воїни стримують ворожі сили та дають гідну відсіч.

Триває 847 доба повномасштабного вторгнення Росії в Україну. Про головні події на фронті, здобутки на міжнародній арені, наслідки ракетних обстрілів – читайте в матеріалі 24 Каналу.

07:18, 20 червняДрони атакували російську НПЗ в Енемі

У ніч на 20 червня в Росії зафіксували атаку невідомих безпілотників біля Афіпського НПЗ та нафтобази в Енемі.

Очевидці повідомили про серію вибухів близько 2:30 ночі в районі Афіпського, але інформація про постраждалих не надходила.

07:17, 20 червняПошкоджено енергооб’єкти в 4 областях

Сьогодні вночі російські БпЛА завдали нового масованого удару по об’єктах цивільної енергетичної інфраструктури України,
– мовиться в повідомленні.

Там повідомили, що пошкоджено обладнання на об’єктах у Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій та Київській областях. Наразі наслідки уточнюються.

В Міненерго розповіли, що внаслідок ворожої атаки є руйнування та пошкоджено обладнання, також знеструмлювалися споживачі. Енергетики працюють над ліквідацією наслідків.

07:14, 20 червняУ Вінницькій області є влучання “Шахеда”

Сергій Борзов, керівник Вінницької ОВА, о 04:27 повідомив у соцмережах, що внаслідок атаки Росії в області є влучання в обʼєкт критичної інфраструктури.

Попередньо, без постраждалих. Усі необхідні служби працюють на місці події.

07:12, 20 червняНаслідки атаки на Київ

Силами й засобами Протиповітряної оборони усі ворожі цілі були знищені на підступах до столиці (тип та кількість у своїх звітах оприлюднять Повітряні сили),
– мовиться у повідомленні КМВА,

Станом на 5 ранку у столиці не зафіксовано руйнувань та потерпілих.

07:06, 20 червняВибухи на Дніпропетровщині й Запоріжжі

О 04:16 місцеві спільноти Дніпропетровської області у соціальних мережах повідомили, що у регіоні чули звук вибуху. Водночас монітори зауважували, що є загроза застосування балістичного озброєння – з Криму або з території Воронезької області Росії.

О 03:37 Повітряні сили написали, що фіксують ракету курсом на Дніпро – Запоріжжя. За хвилину в Запорізькій ОВА зазначили, що пролунав вибух. При цьому монітори додавали, що в цьому випадку могло мовитися про застосування керованої авіаційної ракети.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *