Нічний удар по енергооб’єкту: у Міненерго відповіли, чи були пошкодження

Нічний удар по енергооб’єкту: у Міненерго відповіли, чи були пошкодження Олександра СадоваОсновні тези

  • У ніч на 19 червня російські окупанти атакували енергосистему України, зокрема, пошкодили супутнє обладнання одного з об’єктів.
  • Заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук повідомила, що важливе для підстанцій обладнання залишилося цілим.
  • Можливо, через невеликий проміжок часу об’єкт знову запрацює так, як до цієї атаки.

Ворог атакував один з об’єктів оператора системи передачі / Колаж 24 Каналу

У ніч на 19 червня російські окупанти вчергове завдали удару по енергосистемі України. Зокрема, ворог атакував один з об’єктів оператора системи передачі.

Про це розповіла заступниця міністра енергетики Світлана Гринчук в етері телемарафону, інформує 24 Канал. Вона підкреслила, що було пошкоджене саме супутнє обладнання.

Коли об’єкт знову запрацює

Світлана Гринчук зазначила, що, на щастя, важливе для підстанцій обладнання не було пошкоджене. Тому, можливо, через невеликий проміжок часу об’єкт знову запрацює так, як до цієї атаки.

Енергетики достатньо швидко зможуть полагодити ті пошкодження, які були. Обладнання, яке є максимально важливим для підстанцій, на щастя, не було пошкоджено. Тому сподіваємося, що вже дуже швидко об’єкт буде працювати так, як і до атаки,
– повідомила вона.

Ворог атакував об’єкт енергетики: що відомо

  • Загарбники вночі проти 19 червня атакували Україну дронами-камікадзе. У Повітряних силах ЗСУ розповідали, що 19 з 21 дрона-камікадзе типу “Шахед” було збито.
  • Росіяни ударили в енергетичний об’єкт у центральному регіоні України. У Міністерстві енергетики пояснили, що через нічну атаку росіян по енергетичному об’єкті у Центрі України там пошкоджене обладнання. На місце викликали рятувальників та поліцію.
  • У Львівській області через удар “Шахедами” зазнали пошкоджень повітряні лінії та електричне обладнання.
  • В Укренерго пояснили, що через дефіцит в енергосистемі, який є наслідком масованих російських атак, графіки погодинних відключень 19 червня застосовуються з 0:00 до 24:00.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *