Міфи про насіння коноплі

Міфи про насіння коноплі
Міфи про насіння коноплі

Властивості канабісу та його насіння вже багато років поспіль слугують приводом для активних дискусій. Чим корисний продукт? Чи здійснює він шкідливий вплив на організм? Чи можна його вживати тим, хто веде здоровий спосіб життя? Сьогодні поговоримо про найбільш розповсюджені міфи, які стосуються насіння коноплі. Розберемося, які з них правда, а які — пережитки минулого та вигадки.

З асортиментом насіння канабісу можна ознайомитись на сайті https://shop-paradise.com.ua/. Там представлені продукти різних видів, які здатні задовольнити широкий спектр очікувань та вимог. У каталозі є рішення для використання у повсякденному раціоні, а також такі, які згодом можна застосовувати для виготовлення волокон та корекції психоемоційного стану.

Основні міфи про насіння канабісу

Міф 1. Купувати насіння коноплі — незаконно. Насправді ні продаж, ні замовлення цього продукту не порушує чинні норми законодавства. Оскільки насіння коноплі широко використовується у харчовій, текстильній промисловості та у сфері краси та здоров’я, його можна вільно замовляти з доставленням транспортними компаніями. І це не створить проблем із законом.

Міф 2. У насінні коноплі містяться психоактивні сполуки. У продукті вміст таких речовин настільки маленький, що його навіть не беруть до уваги експерти. ТГК — психоактивна сполука, яка міститься лише у вирощених рослинах. Тому, якщо ви хочете додати насіння коноплі у раціон, варто знати, що воно не здійснюватиме помітного впливу на стан свідомості. Проте деякі продукти при цьому можуть сприяти розслабленню. Але це не пов’язано з дією психоактивних сполук.

Міф 3. Регулярне вживання насіння коноплі спричиняє проблеми зі здоров’ям. Численні міжнародні дослідження неодноразово підтвердили позитивний вплив насіння канабісу на стан організму. При регулярному його вживанні у складі страв щоденного раціону спостерігається цілий ряд корисних ефектів:

  • нормалізація роботи серцево-судинної системи;
  • покращення стану імунітету;
  • зниження рівня холестерину;
  • покращення травних функцій;
  • поліпшення стану шкіри та волосся.

Крім того, регулярне вживання насіння канабісу сприяє покращенню емоційного стану та підвищує рівень стійкості до стресових факторів.

Отже, насіння канабісу — це легальний та корисний продукт, який не має у своєму складі психоактивних речовин. Ці сполуки утворюються лише у вирощених рослинах. У них, залежно від сорту, міститься різна концентрація ТГК. Саме він викликає виражений ефект ейфорії, розслаблення та зміни свідомості.

Також у рослинах канабісу міститься КБР. Ця сполука не належить до класу психоактивних речовин, але має доведений терапевтичний ефект у роботі з покращенням емоційного стану та зниження рівня тривожності.Дія канабісу на організм зумовлена не лише сортом насіння та умовами вирощування, а й методом вживання. Найпоширеніший спосіб — куріння, випаровування. Приклади аксесуарів, які для цього використовуються, можна знайти на сторінці https://shop-paradise.com.ua/aksessuary-dlya-kureniya.

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *