Роздратувала українська: правоохоронці спіймали другого нападника на волонтерку у Києві

Роздратувала українська: правоохоронці спіймали другого нападника на волонтерку у Києві Василь РозтрьопаОсновні тези

  • Прокуратура затримала другого фігуранта нападу на волонтерку та дружину військового у Києві.
  • Спільнику агресивного українофоба було оголошено підозру.
  • 70-річному чоловіку було пред’явлено підозру у хуліганстві, вчиненому групою осіб.

Правоохоронці затримали другого нападника на волонтерку у Києві / Колаж 24 Каналу (фото Київська міська прокуратура)

Прокуратура затримала другого фігуранта побиття волонтерки та дружини військового у Києві. Спільнику агресивного українофоба також оголосили про підозру

Оболонська окружна прокуратура Києва повідомила про підозру 70-річному чоловіку за фактом хуліганства, вчиненого групою осіб. Правоохоронці розшукали його сьогодні, 7 червня.

Нападників розлютила українська мова

Прокуратура встановила, що 2 червня у підозрюваного був день народження, тож він разом з 73-річним знайомим, з яким вони торгують на ринку, відзначили цю подію, вживши алкогольних напоїв. Увечері вони разом повертались додому.

Підозрюваний розповів, що на виході з підземного переходу на вулиці Новокостянтинівській він вирішив зробити дівчині кілька компліментів. Вона його залицянь не оцінила.

Дівчина не захотіла спілкуватися з чоловіками і відповіла, що не розуміє їх. Відповідь українською мовою викликала агресію нетверезих пенсіонерів, які почали нецензурно ображати дівчину, тож вона вирішила знімати їх на мобільний телефон.Підозрюваний кілька разів вдарив її по нозі та долонею в ніс. Все це відбувалося після того як його спільник відібрав у дівчини телефон.

70-річний підозрюваний так, як і його спільник, своєї вини не визнає. Він стверджує, що лише намагався зупинити конфлікт дівчини зі своїм знайомим.

Як розгорівся конфлікт та на якій стадії розслідування

  • Потерпіла Наталія розповіла, що 2 червня вона поверталася з Майдану Незалежності, де прощались із загиблою парамедикинею “Госпітальєрів” Іриною “Чекою” Цибух. На виході з підземного переходу, біля станції міської електрички “Зеніт” двоє чоловіків почали вульгарно чіплятися до неї.
  • Постраждала відповіла, що не розуміє їх російську. Один з чоловіків сказав, що через місяць вона “все буде розуміти” та пригрозив приходом росіян. Наталія дістала телефон і почала все це знімати. Нападник підбіг до волонтерки, плюнув у обличчя, відібрав телефон та почав її бити. Потерпіла відбилась та відібрала свій телефон, після чого нападники швидко втекли.
  • 5 червня 2024 року поліціянти встановили особу чоловіка, який напав на дружину військового, спіймали його та повідомили про підозру прихильнику ворожої країни.
  • 7 червня 73-річному агресивному любителю “руского міра” (першому підозрюваному) Оболонський райсуд Києва призначив запобіжний захід.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *