Ворог обстріляв Полтавський район: є влучання у приватний будинок, з-під завалів дістали жінку

Ворог обстріляв Полтавський район: є влучання у приватний будинок, з-під завалів дістали жінку Владислав КравцовОсновні тези

  • Російська армія обстріляла Полтавську область, є влучання у приватний будинок.
  • Екстрені служби працюють на місці події для ліквідації наслідків ворожої атаки.
  • Очільник Полтавської ОВА підтвердив обстріл цивільної інфраструктури. Він також розповів, що з-під завалів вдалося дістати жінку.

У Полтавському районі є влучання / Колаж 24 Каналу

Російська армія вдень 7 червня обстріляла Полтавську область. Внаслідок атаки є влучання у Полтавському районі.

Наразі на місці події вже працюють всі необхідні екстрені служби. Вони ліквідовують наслідки ворожої атаки по району.

Ворог обстріляв Полтавський район

Очільник Полтавської обласної військової адміністрації Філіп Пронін розповів, що росіяни обстріляли цивільну інфраструктуру в Полтавському районі. За попередньою інформацією є влучання у приватний будинок.

Згодом Пронін розповів, що з-під завалів зруйнованого будинку врятували жінку. Її госпіталізували у важкому стані.

Журналісти Суспільного також показали перші фото з місця влучання у Полтавському районі. За даними секретаря Полтавської міської ради Катерини Ямщикової, через вибухову хвилю після обстрілу пошкоджені будинки.

Наслідки ворожого обстрілу Полтавського району / Фото Суспільного

Варто зазначити, що повітряна тривога у Полтавській області пролунала о 14:51. Тоді Повітряні сили ЗСУ попереджали про активність ворожої тактичної авіації на північно-східному напрямку та загрозу застосування авіаційних засобів ураження.

Через кілька хвилин стало відомо про пуск ракети через Сумську область в напрямку Полтавської. Уже о 15:26 Повітряні сили оголосили відбій тривоги у Полтавській області.

Важливо! Оперативну інформацію щодо останніх подій в Україні ви можете знайти в телеграмі 24 Каналу. Долучайтеся, аби дізнаватися всі новини найпершими!Росіяни неодноразово обстрілювали Полтавську область

  • Полтавська область також зазнала обстрілу вночі 5 червня, коли окупанти застосували для атаки України свої “Шахеди”. Внаслідок цього в області було влучання у промисловий об’єкт.
  • Очільник Полтавської ОВА наголосив, що також було відомо про 1 постраждалого. Однак цей чоловік від госпіталізації відмовився.
  • До цього окупанти також атакували Полтавську область 1 червня вночі. На щастя, тоді обійшлося без руйнувань та постраждалих.
  • Варто зазначити, що вночі 7 червня російські загарбники також завдали масованого комбінованого удару по України як крилатими ракетами, так і ударними безпілотними літальними апаратами. Цієї ночі вибухи чули в Одесі та Старокостянтинові, а в Київській області спалахнула масштабна пожежа на промисловому підприємстві, яку не могли загасити кілька годин. Детальніше про нічну атаку, скільки ворожих цілей збила ППО і чи було ураження українських енергетичних об’єктів – читайте у матеріалі.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *