Стовп диму видно за 10 кілометрів: масштаби пожежі на об’єкті в Київській області – величезні

Стовп диму видно за 10 кілометрів: масштаби пожежі на об’єкті в Київській області – величезні Владислав КравцовОсновні тези

  • Пожежа спалахнула на промисловому об’єкті в Київській області після нічної атаки ворога.
  • Пожежу намагаються загасити, працюють пожежники та рятувальні підрозділи. ДСНС використовує роботизовану техніку та пожежний поїзд.
  • Очевидці почули сильний вибух під час атаки, але працівники об’єкта були евакуйовані, тому обійшлося без постраждалих.
  • Ліквідація пожежі триває вже кілька годин, а стовп чорного диму видно за десятки кілометрів.

У Київській області була масштабна пожежа після ворожого обстрілу / Колаж 24 Каналу

У Київській області внаслідок нічної атаки ворога спалахнула пожежа на промисловому об’єкті. Масштаби пожежі настільки великі, що пожежники впродовж кількох годин намагаються приборкати вогонь.

Відомо, що ворог атакував Київську область своїми дронами-камікадзе типу “Шахед”. За попередніми даними, постраждалих на місці атаки – не було.

Пожежу на Київщині досі намагаються загасити

Місцеві телеграм-канали повідомили, що внаслідок російського обстрілу є влучання у великий промисловий об’єкт на Київщині. Там триває масштабна пожежа, стовп чорного диму видно за багато кілометрів.

Стовп диму у Київській області бачили за десятки кілометрів / Відео телеканалу “Київ”

У ДСНС Київської області зазначили, що на місці події працюють пожежно-рятувальні підрозділи Київської області, міста Києва. Також залучено робот для гасіння пожежі та пожежний потяг.

Наслідки ворожої атаки у Київській області / Фото ДСНС

Журналіст телеканалу “Київ” розповів, що, за даними очевидців, під час атаки було чутно дуже сильний вибух. Йшлося про два прильоти. На щастя, працівники встигли евакуюватись.

Пожежу у Київській області намагаються приборкати рятувальники / Відео телеканалу “Київ”

Як зазначив місцевий журналіст, ліквідація пожежі на промисловому об’єкті відбувається вже кілька годин.

Повідомлення від Київської ОВА було близько 5 ранку, зараз вже 10 і досі йде ліквідація. Гасять пожежу близько сотні рятувальників і понад 20 одиниць автомобільної техніки, використовують роботизовану техніку. Пригнали спеціальний пожежний поїзд, щоб пришвидшити гасіння,
– зазначив кореспондент.

Вогонь охопив велику площу промислового об’єкта / Відео телеканалу “Київ”

Журналіст також наголосив, що стовп диму було видно за десятки кілометрів. Водночас вогонь і досі ніяк не можуть приборкати через величезні масштаби і площу охоплення.

Про пожежу раніше повідомляли в ОВА

  • У Київській обласній військовій адміністрації розповіли, що вночі 7 червня ворог атакував область “Шахедами”. Багато ударних дронів-камікадзе типу “Шахед” летіли на Білу Церкву.
  • В ОВА зазначили, що в регіоні працювали сили протиповітряної оборони. Однак внаслідок повітряної атаки сталася пожежа на одному з промислових об’єктів в області.
  • На щастя, внаслідок ворожої атаки обійшлось без постраждалих. Всі оперативні служби працюють на місці загоряння.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *