СПЕЦПРОЄКТ Матеріали з позначкою “Спецпроєкт”, “Партнерський матеріал” чи “Актуально” розміщені на комерційній основі. Редакція може не поділяти цю позицію.
Готувати курячі гомілки швидко та просто / Shutterstock
Безсумнівно, курячі гомілки – один із найулюбленіших продуктів українців. Особливо приємно готувати їх влітку, адже ніжне та соковите м’ясо так добре поєднується з овочами і пряними травами.
Завдяки смаку та зручності приготування курячі гомілки часто опиняються на столі любителів смачно поїсти, інформує 24 Канал. У них ідеально поєднуються ніжне м’ясо та хрустка скоринка.
Курячі гомілки готуються швидко і без зайвого клопоту. Окрім того, їх легко поділити між всіма членами сім’ї, адже вони – порційні.
Якість інгредієнтів – запорука смачної страви
Щоб кулінарні експерименти вдалися, варто купувати тільки якісну курятину. Радимо звернути особливу увагу на продукцію ТМ “Наша Ряба”.
“Наша Ряба” – це надійний виробник курятини, якому довіряють українці вже понад 20 років. Впізнаваність бренду вражає – про “Нашу Рябу” знають 96% українців, а кожен другий у нашій країні купує її продукцію.
Така популярність цілком виправдана, адже “Наша Ряба” постачає лише свіжу та якісну курятину, що відповідає міжнародним стандартам якості. Окрім цього, продукція бренду завжди поруч – її можна знайти як і в супермаркетах, так і в близько 1500 власних та партнерських магазинах.
Мільйони українців вже переконалися, що створювати кулінарні шедеври з курячими гомілками від ТМ “Наша Ряба” – надзвичайно просто. Все, що треба зробити – обрати рецепт, відкрити паковання і насолодитися приготуванням смачних страв. А які топ-3 страви з курячими гомілками обов’язково треба приготувати влітку – розповідаємо далі.
Курячі гомілки зі спаржею
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
Курячі гомілки ідеально поєднуються зі спаржею / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– велике паковання курячих гомілок ТМ “Наша Ряба” (~1 кілограма);
– 450 грамів спаржі;
– 100 грамів сметани 15%;
– 30 мілілітрів олії;
– 3 зубчики часнику;
– 1 лимон;
– зелена цибуля до смаку;
– суміш спецій, сіль, перець до смаку.
Приготування:
Курячі гомілки з черешнею та чебрецем
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
Черешні підкреслять смак курятини / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– велике паковання курячих гомілок ТМ “Наша Ряба” (~1 кілограма);
– 200 грамів черешень;
– 5 – 6 гілочок чебрецю;
– 2 столові ложки оливкової олії;
– 1 столова ложка лимонного соку;
– сіль та перець до смаку.
Приготування:
Курячі гомілки в томатному соусі з базиліком
- Час: 1 година 20 хвилин
- Порцій: 4
Ця страва може стати вашою улюбленою / Фото Shutterstock
Інгредієнти:
– велике паковання курячих гомілок ТМ “Наша Ряба” (~1 кілограма);
– 100 грамів томатного соусу;
– 50 мілілітрів соєвого соусу;
– 10 грамів універсальної суміші спецій;
– 5 грамів сушеного часнику;
– 5 грамів сушеного базиліку чи кілька гілочок свіжого.
Приготування:
Смачного!
Источник: www.24tv.ua