Рада провалила введення штрафів за порушення комендантської години

Шукаєш правду?

Долучайся до нашого Telegram-каналу!

Рада провалила введення штрафів за порушення комендантської години

Український парламент відхилив законопроект, який передбачав би адміністративні штрафи і затримання за порушення комендантської години під час воєнного стану, не набравши достатньої кількості голосів у другому читанні.

Верховна Рада України відхилила законопроект, який передбачав би штрафи і затримання за порушення комендантської години під час воєнного стану, що не набрало достатньої кількості голосів у повторному другому читанні, повідомив народний депутат Ярослав Железняк у середу, пише УНН.    

Деталі

“Рада провалила повторному другому читанні (законопроект) №10195 – адміністративна відповідальність за порушення громадянами комендантської години. “За” – лише 190. І повернення теж провалили (216). Закон вважається відхиленим повністю”, – написав нардеп Железняк у Telegram.

З його слів, відхилений законопроект передбачав адмінвідповідальність за порушення заходів режиму воєнного стану, у тому числі комендантської години у вигляді штрафу. Протоколи повинна була складати поліція, притягувати – суд. Передбачалося надати право органам поліції провадити адміністративне затримання щодо порушників комендантської години.

Зеленський підписав законопроєкт про підвищення штрафів за порушення військового обліку17 травня 2024, 11:33 • 18125 переглядiв

Источник: www.unn.com.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *