“Пожежа тривала до ранку”: “Атеш” розповів, як пошкоджені цистерни з пальним під Луганськом

Основні тези

  • Партизани “Атеш” повідомили про атаку українських військових на об’єкти окупантів під Луганськом.
  • Пожежа внаслідок атаки тривала від 20 травня до ранку наступного дня.
  • Цистерни з пально-мастильними матеріалами зазнали значних пошкоджень від удару Сил оборони України.
  • Російські загарбники не змогли захистити об’єкти у Луганській та Донецькій областях, адже перекинули багато засобів ППО у Крим. Окрім того, на Луганщині діють партизани “Атеш.

Партизани показали тривожну ніч біля окупованого Луганська / Колаж 24 Каналу

Партизани “Атеш” повідомили, що українські військові атакували військові об’єкти окупантів біля тимчасово окупованого Луганська. Пожежа спалахнула ще 20 травня та тривала аж до ранку наступного дня.

Агенти “Атеш” повідомили, що російські загарбники не можуть забезпечити захист об’єктів у тимчасово окупованих Луганській та Донецькій областях.

Що відомо про наслідки вибухів у Луганську

Агенти “Атеш” у Свердловську Луганської області повідомляють про значні пошкодження цистерн із пально-мастильними матеріалами внаслідок удару Сил оборони України 20 травня,
– розповіли партизани.

Вони пояснили, що окупанти після прильотів довго намагались збити уявні дрони.

Проте, за даними “Атеш”, росіяни перекинули багато засобів ППО у Крим та на Луганщині активно працюють партизани. Тож у ворогів все частіше трапляються удари по живій силі та їх логістиці у Луганській і Донецькій областях.

Гучно було росіянам під Луганськом: дивіться відео

Росіянам прилетіло по базі на Луганщині

  • Надвечір 20 травня росіянам прилетіло по містах Довжанськ й Ровеньки Луганської області. Там були потужні вибухи, які російські пропагандисти визнали.
  • За даними так званого “глави” Луганщини Пасічника, там 8 поранених. Проте росЗМІ писали про 3 загиблих та 4 поранених у Довжанську.
  • В Оперативно-стратегічному угрупованні військ “Хортиця” 24 Каналу підтвердили удар по окупованому Довжанську. Проте не уточнили деталі та наслідки.
  • Перед цим вранці 21 травня вибухи в росіян лунали у будівлі академії внутрішніх справ, де базувалися ворожі солдати. Припускали, що там був командний пункт угрупування військ “Південь”, а в момент прильоту – тривала нарада за участю командувача військ Південного військового округу генерал-полковника Геннадія Анашкіна, який зазнав поранення. Детальніше про потужні наслідки для росіян читайте за посиланням.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *