Летіли дрони та ракети: в Бєлгороді лунали вибухи

Коротка версія новини

  • У Бєлгороді відбулися вибухи через атаку дронів та ракет у ніч на 18 травня.
  • Російські ЗМІ повідомляють про збиття ракети “Точка-У” над містом.
  • Місцевий губернатор звинувачує ЗСУ у скиданні вибухового пристрою за допомогою дронів у селі Петровка.

Вибухи в Бєлгороді / Колаж 24 Каналу

В Росії чергова неспокійна ніч. Пізно увечері 18 травня з’явилася інформація про вибухи в Бєлгородській області.

Росіяни заявляють, що над містом вдалося збити ракету. Про це повідомляють російські ЗМІ, передає 24 Канал.

Що відомо про атаку на Бєлгород

Російські ЗМІ заявляють про те, що пізно вночі 18 травня в Бєлгородській області буцімто було збито ракету “Точка-У”. Трохи згодом з’явилася інформація про те, що в Бєлгороді було чути декілька вибухів.

Ну і куди ж без традиційного звинувачення ЗСУ. За словами місцевого губернатора В’ячєслава Гладкова, дрони ЗСУ буцімто скинули вибуховий пристрій в селі Петровка Бєлгородської області.

Нагадаємо, що 15 травня в Бєлгороді також було “гучно”. Тоді російська влада в черговий раз заявляла про “ефективну” роботу їхньої ППО. Втім, на опублікованих відео в мережі можна побачити, що не все так добре і все ж подекуди були влучання.

Дрони атакують Росію: останні новини

  • У Тулі дрони ГУР поцілили у держпідприємство російського оборонного комплексу “Базальт”. Зверніть увагу, що “Базальт” — головне оборонне підприємство в Росії зі створення та постачання озброєння й боєприпасів для сухопутних військ, військово-повітряних сил та військово-морського флоту.
  • Також відомо про успішну роботу дронів ГУР в Ростовській області. Повідомляють, що там була атакована паливна база окупантів. Цей об’єкт став ціллю, оскільки ворог використовував базу у військових цілях.
  • Ефективно працюють не лише розвідки, а й СБУ. Відомо, що уночі 13 травня їх дрони успішно відпрацювали по нафтобазі “Осколнафтопостачання” біля населеного пункту Старий Оскол та по підстанції “Єлецька” потужністю 500 кіловатів.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *