Загинув під час навчального стрибка з парашутом: в Одесі сталася трагедія з курсантом

Коротка версія новини

  • У Одесі загинув курсант під час навчання стрибків з парашутом. Трагедія сталася у повітрі, коли курсант виконував навчальний стрибок.
  • Курсант навчався на факультеті підготовки спеціалістів військової розвідки та сил спеціальних операцій.
  • Правоохоронці розслідують інцидент, щоб визначити причини трагедії та притягнути винних осіб до відповідальності.

В Одесі загинув курсант під час навчального стрибка з парашутом / Колаж 24 Каналу

В Одесі 14 травня сталася трагедія з курсантом місцевого вищого військового навчального закладу. Хлопець загинув під час навчального стрибка з парашутом.

Наразі інцидент з курсантом розслідують правоохоронці. Вони мають визначити через що сталася трагедія та притягнути всіх винних осіб до відповідальності.

В Одесі курсант загинув під час стрибка з парашутом

Журналісти одеського видання “Думська” повідомили, що трагедія з 20-річним одеситом Дмитром Х. сталася у повітрі після того, як курсант покинув вертоліт. Зокрема, хлопець загинув під час того, як виконував навчальний стрибок.

У виданні повідомили, що хлопець навчався на факультеті підготовки спеціалістів військової розвідки та сил спеціальних операцій. З відкритих джерел відомо, що цей факультет є лише у Військовій академії в місті Одеса.

Наразі Державне бюро розслідувань проводить слідчі дії. Саме правоохоронці з ДБР мають визначити причетних до цієї трагедії та притягнути їх до відповідальності.

Редакція 24 Каналу висловлює щирі співчуття рідним і близьким загиблого під час навчального стрибка з парашутом курсанта в Одесі. Раніше в Одесі були загиблі після обстрілу балістикою

  • Російська армія ввечері 29 квітня обстріляла Одесу балістикою. Внаслідок цього у місті були пошкодження інфраструктури, а також загиблі та поранені.
  • Через російський обстріл в Одесі загинуло 5 людей. У медзакладах продовжували лікування 23 постраждалих. У важкому стані перебували 8 людей, з них 4 – у вкрай важкому, зокрема і чотирирічна дівчинка.
  • Крім того, внаслідок атаки по Одесі загинув проректор Міжнародного гуманітарного університету (МГУ) Борис Васильєв. В освітньому закладі підтвердили інформацію і висловили співчуття рідним та близьким чергової жертви ворожої агресії.
  • В Офісі генпрокурора підтвердили, що по місту вдарили балістичною ракетою “Іскандер” із касетним боєзарядом. Вибух був такої сили, що в радіусі 1,5 кілометра від місця обстрілу вилучили металеві фрагменти та уламки ракети. Ця зброя призначена для масового знищення цивільного населення.
  • Також в Одесі після вибухів сталось сильне займання у палаці студентів Одеської юридичної академії. Відомо, що в народі його називають “замком Гаррі Поттера”.

Источник: www.24tv.ua

No votes yet.
Please wait...
Поділіться своєю знахідкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *